Najdi forum

Prosim pomagajte mi, ker več ne vem, ali sem pri pravi ali ne. Meni pravi moj fant, da sem bolano ljubosumna in da naj si poiščem pomoč.
Na kratko zgodba:
Bila sva skupaj dve leti, in sva šla na njegovo željo narazen, ker ni vedel več kako naprej. Rekel mi je, da ni problem v meni ampak pri njem. HUDO JE BILO, zelo. Ker sem ga imela zelo rada. Trpela sem tri mesece nevzdržno, potem sem prebolevala še tri. Ko sem se že skoraj izvlekla me je poklical, z željo, da poskusiva znova. Da me ima rad in želi biti z menoj…za vedno.
Razmišljala sem, ali je pametno.
In privolila, da poskusiva znova. S tem da začneva z resnico. BOLELA JE. V času ko nisva bila skupaj se je zgodilo, da je seksal s svojo najboljšo prijateljico. Po tistem sta se zmenila, da se to ni zgodilo. In prijateljujeta naprej. Jaz pa norim. Kako naj grem preko tega, da sva skupaj, pa ga ves čas klicari, vabi na kavo,…tudi delata skupaj.
Poklicala sem jo in ji povedala, da vem kaj je bilo. Ona tudi ve, da sva skupaj, pa trdi da sta samo prijatelja.Z njim sem poskušala govortiti, pa totalno znori.Pravi da NISEM NORMALNA.
🙁

Seveda sta lahko samo prijatelja, tukaj ni nič narobe, se je zgodilo in to je to. In ja, če si samo zaradi tega tako ljubosumna, potem je res narobe.

ampak se pa sprašujem, zakaj si sploh še z njim, če vidiš da ne moreš živeti s tem akr sta imela.
Pojdi, in poišči takšnega, ki bo tvoj in se z preteklostjo ne boš obremenjevala, saj ni edini fant na svetu?

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Naredi sebi v dobro in končaj to, zate obremenjujočo zvezo. Ni važno kaj je bilo, vedi da vsak v sebi nosi svojo preteklost. Po eni strani bi ti to komot zamolčal, pa pač ni, lahko bi prijateljeval in seksal še s kako, pa za čas ko nista bila skupaj to ne pomeni nič.

Naj boš ljubosumna ali ne, definitivno pa nisi naredila prav ko si jo poklicala. Kako zvezo ima ona s teboj če je bil on prost ? In ona dva sta lahko komot samo prijatelja, sta končala in sta na stopnji ko to zmoreta, ti očitno tega ne boš zmogla. Pusti mu dihati, pusti ga naj gre svojo pot. Pa da se razumeva – isto bi svetoval moškemu, če bi bila situacija podobna.

Je že res da je on insistiral da bi znova poizkusila, tega pa sigurno ni pričakoval. Zakaj sta presegla prag prijateljstva, seksala in se dogovorila da je zanju ta odnos pozabljen – njuna stvar; tvoja je da delaš na svoji samozavesti in bo. Z njim ali brez.

nova
Uredništvo priporoča

če bi te ta fant imel tako rad, kot naj bi to bilo v “pravi” ljubezni, ti ne bi govoril, da si bolestno ljubosumna, da nisi normalna … tu vidiš kakšen odnos in spoštovanje ima do tebe. To pove vse.

Nikakor ne moreta biti več “normalna” prijatelja….odvisno od tebe kako boš šla čez to….ljudje smo si različni…jaz ne bi mogla…

v bistvu mas 2 moznosti:
ali se sprijaznis s tem kar je bilo in mu ne tezis in ne omenjas nikoli vec in gres naprej z njim, samo po mojem mnenju bi se lahko on malo vec trudil da pozabis na vse skupaj

ali pa ga zamenjas, ker te bo to glodalo celo zivljenje ce bos z njim in mu nikoli ne bos mogla oprostiti, pomoje je to boljsa varianta,vendar zelo dvomim da si ga zdele sposobna pustiti,

ona v tem primeru ni nic kriva
je pa on kriv ker jo ne skensla to bi mi dalo misliti, v bistvu si je kr uredu postlal drugo je probal, in se vrnil k tebi, mislim da se ne trudi dovolj da bi se ti dobro pocutla
in se nekaj
tipi zmer trdijo da smo zmesane in ljubosumne, ker bedn izgovor za to kar oni pocnejo mi trpimo

New Report

Close