Naslovnica Forum Zdravje Splošno Družinska medicina nizek pritisk in boleča moda

nizek pritisk in boleča moda

Pritisk, ki sem si ga meril zadnji teden vsak dan znaša: od 104 / 66 in 74 puls,do
110 / 74 / 75 na levi roki in od 115 / 74 / 69 do 120 / 82 / 82 na desni roki, ki
sem ga izmeril nekaj minut kasneje.Večkrat se mi spi in imam malo energije.

Desni testis imam spuščen in boleč.Zaznal sem naslednji dan po spolnem odnosu z izlivom semena. Ko se osredotočim nanj zaznam rahlo bolečino, ki utripa.Če se spomnim nazaj se mi je to že dogajalo po spolnih odnosih in
je minilo samo od sebe.Zanima me če se to lahko pozdravi.Imam 48 let.

Pozdrav Milan !

Spoštovani!

Na eni strani ste lahko srečni, da imate nizek tlak, saj je to dobra popotnica za daljše življenje, hkrati pa imate smolo, da imate zaradi tega kar nekaj težav. Mogoče bi vam zdravnik lahko predpisal ditamin, ki nekoliko dviguje tlak.

Tistega s testisi nisem najbolje razumel, ali je potem eno modo v trebušni votlini, oziroma ali je na enem varikokela, da leži niže. Malo bolj opišite, kako zgleda.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

Zahvaljujem se vam za odgovor,

dodajam pojasnilo:moda niso v trebušni votlini, le desno je nižje od levega oziroma
nista v isti ravni črti. Desno modo je problematično, ker postane občasno boleče in
se hvala bogu tudi pozdravi po cca 14. dneh.Domnevam, da se vname in ker se
večkrat dogaja, povezujem to s spolnimi odnosi, čeprav ne morem dati roko v ogenj.V kolikor z ženo nimava sp. odnosev dlje časa, se mi to ne dogaja.
Ne vem,če je to bolj psihični vzrok ali kaj drugega ? Vendar bolečina je fizična.

Lep pozdrav !

Milan

Janko Kersnik je pisal/pisala:
>
> Spoštovani!
>
> Na eni strani ste lahko srečni, da imate nizek tlak, saj je
> to dobra popotnica za daljše življenje, hkrati pa imate
> smolo, da imate zaradi tega kar nekaj težav. Mogoče bi vam
> zdravnik lahko predpisal ditamin, ki nekoliko dviguje tlak.
>
> Tistega s testisi nisem najbolje razumel, ali je potem eno
> modo v trebušni votlini, oziroma ali je na enem varikokela,
> da leži niže. Malo bolj opišite, kako zgleda.
>
> Lep pozdrav!
>
> Janko Kersnik

Spoštovani!

Bolečin ne povzroča psihična naetost, pa tudi spolni odnosi naj jih ne bi. Lahko da gre za kako blažje kronično vnetje in bi bilo dobro, da se oglasite pri vašem zdravniku in ev. pri urologu.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

New Report

Close