Najdi forum

Zadnjič sem spoznal eno punco, ki mi je zelo všeč in po parih srečanjih je prišlo do tega, da sem prespal pri njej v študentskem domu. Oba sva vedela da bo prišlo do sexa, vendar sem imel jaz en problem. Namreč nisem dobil erekcije………pojma nimam zakaj, morda sem bil malo živčen, ker bi bilo to zame prvič. Ko se samozadovljujem in ko prebiram razne vroče slike s tem nimam nikakršnih problemov.

Punca mi je obljubila, da bo drugič šlo vse u redu, samo jaz imam vseeno pomisleke. Zato, me zanima, kakšne izkušnje ste imeli fantje pri prvih spolnih odnosih in kolikorat se mi še lahko to zgodi, da mi penis ne bo vstal.

Hvala vam

Lp Žare

Normalno!
Prepričan sem, da se to zgodi 80% vsem tipom.
Ker je sex eno izmed precej pričakovanih trenutkov, se tvoja psiha spusti na najnižjo raven. Postaneš živčen in razmišljaš o tem ali bo vredu, a ne bo vredu, a bo punci vredu, a ji ne bo. Skratka sama nepomembna vprašanja, ki pa so pri prvem spolnem odnosu vredno prisotna.

Priporočam, da se pred drugim spolnim odnosom s punco o tem pogovarjata…že to je dovolj, da boš svoji punci rekel besedo Sex. To te bo pomirilo…Skratka, v drugo bo šlo, brez skrbi.

New Report

Close