Niki!!!!
Ej, jest tud grem dol…me ne bo več na forumu, pa se bom nekje zjokal pa….perla, dej ga srat….kam pa pridemo če bomo vsi šli dol s foruma….madona pa ravno zdaj ko sem se navadil, ko je postalo tole strup…droga….nekaj za direkt v žilo…..pa spet eden ki hoče dol.. pa spet jovo na novo gor z drugim nickom, potem naj se pa mi uboge pare spet en mesec trudimo spoznavati osebo za nickom……
Saj meni tudi gre na živce to, da si nekdo sposoja nicke…pa…ma ne vem….zgleda, da sem danes nekaj slabega pojedel…a je kje kdo ki bi se kregal ;))
Lep dan, vsem! Perla, ti pa ostan’ tuki!
Jani
Draga Perla
Danes sem bolj pozna, cel dan laufam že naokrog…., sedaj končno pet minut miru…
da sploh ne posmisliš,da ne bi več prišla na forum….samo pomisli….tudi lepe stvari so se ti zgodile kle gor….spoznala si soimenjakinjo in sorodno dušico:)))) hehehe, in nikoli ne veš, mogoče te pa kakšna še lepšra stvar čaka od tega, pa je ta ukradeni nick samo preizkušnja,.
Mi, ki te poznamo, te imamo radi….OSTANI
Sandra S.
uh ,vidim da sem pozna..pri tazadnjih..Dobro,da mamo vas,ki ze pridno jutro pozdravite,ko je se zunaj nocka.
Lepo jutro vsem,se lepsi dan..danes ravno pravsnji za romantike..cofotanje po luzicah..ples v dezju..I singing in the rain..dancing on the rain…wowww…step pa tole..se spomnite..mislim res,še pomnite!??