Pozdravljeni,

S partnerko sva skupaj 8 let. Prvo leto sva sexala cca 1krat na teden, potem se manj.. Nato je prisel otrok.. Ok, razumem da takoj ne mores, ampak midva sva potem prvic sele po 7mesecih!!!!ok,ni tak problem, sem bil strpen in sem pocakal.. Ob novorojenčku sem doma ogromno pomagal, tudi vsa “zenska” opravila sem delal itd.. Po 3 letih od rojstva otroka sexava samo se 1krat na 2mesca ali manj.. Pogovori ne pomagajo, mi je ze rekla da bo bolje, ampak je vse slabse.. Zvečer stalno utrujena, nikoli se ji ne da, sploh se ne upam vec drezat ker me vedno odbija.. Med tednom sploh ni sans da bi sexala, samo za vikend pa se to samo kadar spije kak pir al pa deci vina.. Za masaze ali predigre ji ni nikoli, vedno je samo moja pobuda pa se to je vse neki na hitro..
Res je, da imam velike težave z erekcijo, ampak tako nebo nikoli bolje, kvecjemu slabse..
Zmrazi me misel, da bo do konca lajfa tako, saj sva stara šele 35 torej lahko bo tako se 20 30 ali več let.. Ne vem kaj naj naredim, se s tem sprijaznem ali odidem?? Hudo mi je oditi zaradi otroka..
Glede na to da imam res tezave z erekcijo in jo tezko zadovoljim, sumim da ima drugega.. In ji zato ni več do sexa z mano.. Vendar npr telefona nikoli ne skriva, tudi zurat ne hodi, vedno vem kje je, ker sva veliko na telefonu med sabo.. Skrbi me edino nek njen sodelavec, ga velikokrat omenja.. Mogoce pa pretiravam, ne vem..
Prosim za nasvet, kaj bi vi naredili v mojem primeru?
Hvala in srecno ter zdravo novo leto:)

New Report

Close