Najdi forum

z mozem sva ze 4 leta ozenjena, skupaj pa ze 8 let. nevem kaj se je zgodilo ampak nekje pol leta vec ni tako kot bi moralo bit. vem da je prislo do kreganja ko sem zvedela da ima zelo dobro prijateljico v sluzbi in da se je z njo klical ne da bi jaz kaj vedela. takrat je moje zaupanje v njega potonelo in v mislih je bilo samo se to da me vara. postala sem nenormalno ljubosumna in ga nonstop utrujala. ceprav sem vedno znova obljubljala da mu verjamem in da nebom vec se je zgodba vedno ponavljala. prislo je do tega da sva se vsak dan kregala. ko sem vidla da sem ga zacela zgubljat da je bil vedno bolj zaprt do mene, da mi je kazal vedno manj neznosti je bilo prepozno. ampak sem si rekla ok bo kot bo cas bo prinesel svoje. in glej res so se zacele stvari popravljat. ni blo vec kreganja zacela sva se zblizevat in skoraj je postalo spet vse kot je bilo. ta njegova sodelavka je res faca in z njo se zelo dobro razumem, zdaj vem zakaj je moz tako dober prijatel z njo in vem oz. sem 100% da sta samo prijatelja. dostikrat grem tudi sama z njo na pijaco. problem pa je spet nastal ko je on zvedel da imam dobrega prijatelja v sluzbi in da si piseva sms. resnicno sva samo prijatelja ker svojega moza resnicno ljubim. in tu je nastal problem moj moz ima obcutek da se mi prijatelj dopade in da ga imam namen zapustit. in spet sva tam kot sva bila, seveda ni kreganja, ampak cutim kako se moz pred mano spet zapira. nikakor mu nemorem dokazat da mi je on vse, prijatelj pa res samo prijatelj. sedaj se je stran samo obrnila. zakaj se zdaj on nemore postavit v moje stanje in me razumet ce sem lahko jaz njega. nevem vcasih si mislim da je vse zastonj da iz tega ne bo vec nic, ampak ljubezen je tako mocna da nemorem obupat in poskusam dalje. kaj bi mi lahko svetovali? hvala za odgovore lep dan vesna

Vesna,

skupaj se vsest in se pogovort oba, brez ovinkarjenja, s mero strpnosti, da ne bosta vskipela in pustila drug drugemu da bo povedal do konca.

Postavi se vprašanje: kako si sploh lahko bila ljubosumna, če si imela ti enako razmerje s prijateljem iz službe. upravičeno je enako ljubosumen kot si bila ti. Torej lahko enako pričakuješ, da bo čez pol leta spet bolje.

Da pa ne bi čakala pol leta, predlagam da se vsedeta in pogovorita. Če se sama ne bosta mogla, poiščita pomoč.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

moj moto je v življenju, da se obnašam do moža tako, kot želim da se on obnaša do mene.

torej, če ti njegova prijateljica ni bila po volji, si lahko verjetno predvidevala, da bo tvoj mož sumil tudi v tvojega prijatelja. A si se mu želela maščevati??? Narobe, zakoni se z maščevanjem sigurno ne rešujejo.

“Say goodbye” tvojemu sodelavcu in se raje več časa posvečaj svojemu možu, pa bodo problemi izginili.

vso srečo!
LP

New Report

Close