Najdi forum

Moj dragi je stalno obremenjen z službo in tudi ko se zvečer vidiva, razmišlja velikokrat samo o službi. Jaz pa kot da sem duhec poleg. V soboto sem mu omenila, da bi lahko šla zvečer malo po stojnicah, morda na kuhano vino ali medico, saj je veseli december in bi se malo poveselila. Seveda sva ostala doma pred TV, ker gospodu ni bilo do tega. V ponedeljek po službi mi ni privoščil skoraj nobene besede. Za mizo je bil totalno odsoten, češ, da ima celo štalo v službi in toliko dela, da ne ve kdaj bo vse podelal. Potem je šel na biljard. Včeraj pri večerji ravno tako, ne znam vam povedat ampak “kot da me ni”. Večerja in gleda TV. Jaz kaj bleknem , kakšen dan je za mano….njemu pa v uho in isti trenutek tudi ven. Nakar ga včeraj po večerji pokliče njegov sodelavec, če gre na kuhano vino. No…..gospoda je kar odneslo ven. Kljub mojim vprašanjem, zakaj pa z mano nikoli, z njim pa vedno……v ponedeljek sta bila skupaj na biljardu in še enih par….mi je odgovoril samo to, naj neham komplicirat, da ni nič, da majo v službi neko štalo, ki jo je očitno treba reševati na tak način….. Da pa me bo peljal v petek. Hehe!
Bla, bla bla….dovolj mi je!!!!
Pa naj mi še 100x reče, da me ima rad in da je rad z mano. Šla bom po svoje!
LP
mimika

mimika,

če je vse res, kar si napisala, potem se ne obremenjuj več in pokliči kolegice in pojdite. ne javi se mu na telefon in ko te vpraša kje si bila povej po pravici. pa še skuhaj mu ne, ker si bila odsotna, ker imate v službi baje štalo in da si si morala malo oddihniti.

če ne gre z lepa, igraj njegovo igro, kmalu boš videla reakcijo in lahko, da boš šla še kako drugače po svoje.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Bravo Mimika! Prava odločitev, saj je veseli december, tudi ti imaš štalo v službi in si vzameš čas za kaj drugega. Pokaži svojemu “gospodu”, da tudi ti lahko greš ven brez njega.

Vse kar sem napisala je res Primož.
Pozabila pa sem še to povedat, da med tem ko je zunaj, nikoli ne dvigne mobija. Vedno ga pusti v avtu! Da ga ne bi jaz preveč motila…… Danes sem že dogovorjena z kolegico in vesela sem, da grem malo ven, mobi bom pa pustila doma!
In tvoj zadnji stavek….da bom šla še kako drugače po svoje….je kar verjeten! Zaslužim si, da me ima kdo rad, me spoštuje, me upošteva in kadar ga pokličem mi dvigne mobi ! (Tale mobi me je čist iz tira spravil, saj se mi ne javlja ko je z prijatelji že 4 leta). Kaj pa če bi bilo kaj nujnega???
Mislim, da bom v teh dneh odprla nov list v knjigi življenja.
Papa,
mimika

Prej ko se sprijazniš s takšnim stanjem, bolje bo. Hodi po svojih poteh. Saj ni treba, da te nekdo nekam PELJE, ampak znaš ITI sama. Morda na teh tvojih poteh srečaš nekoga, ki bo hodil S TEBOJ.

Mimika mislim, da so to samo izgovori in če bi te imel resnično rad bi bila ti tista, ki bi mu stala ob strani,kateri bi zaupal svoje probleme,ampak žal pač nisi. Dva sta skupaj, da sti si eden drugemu v pomoč in sta eno. Zaslužiš si boljšega, ki te bo vreden in ne zgubljaj časa z njim, kajti sedaj imaš še čas izbirati dokler ne bo prepozno,srečno.

BRAVO mimika!!!

Želim ti res, ampak res VESELI december in rada se imej še naprej.

LPS.

Kriza. V službi in doma. Če se hočem vživeti v njegovo kožo in ob predpostavki da govori resnico, potem mu ni ravno lahko. Verjemi, res se nekaterih stvari ne da urediti v sami službi. Verjetno ga nekaj močno obremenjuje, morda te s tem ne želi mučiti, morda…

Skratka kar nekaj zadev je. Ga nikakor ne zagovarjam, svetujem pa ti da ga ne božaš in moleduješ, daj mu vedeti da obstojaš tudi ti ! Všeč mi je tvoj stavek v katrem praviš da boš odprla nov list v knjigi življenja. Tako je prav !

Daj si duška, udari po mizi, povej svoje, potem pa se obleči in pojdi ven. Pa na mobija ne pozabi…. Kja če ga bo zajela panika….???

Veseli december in srečno v lajfu !

Kaj si sigurna, da hodi ven s sodelavci in prijatelji, da ni kaj drugega v ozadju. Dober pogovor na štiri oči bi koristil.

New Report

Close