Nežnost-prezahtevnost-pomoč
Hojla, kolk se zgodi čez noč-pač človek marisikaj zamudi ko hodi s kurami spat. Bom moral tudi doma mal na Med.com in to po 10 uri zvečer. Vidim,da je bilo o nežnostih PRED, MED in PO že kar nekaj napisanega. Nežna duša mi je dobesedno, v delu svoje pisarije, prebral misli.Tudi jaz imam za enkrat tak cilj v zakonu-biti oče svojemu sinu. Seveda upam in iščem (z izkušnjami več kot Nežna duša)in vem obstaja nežnost tudi čez ograjo.
Aja, hotel sem tebi odgovoriti Pikica, pa sem mal zašel; pravzaprav pa se mi tako zgodaj zjutraj še ne da globoke stresat, še manj pa kej trnat in jokat tukaj. Smo pač različni-ampak še enkrat tudi moški si želimo nežnosti PO-ma ke ste pobrale tisto o cigareti užitka PO-to je blo včasih v času James Bonda. Osebno si želim, da si mi ženska PO nasloni na ramo, pa je to tako malokrat!
LP, PIKA in ostalo društvo
Sinjeoki,
Ne trdim, da taki moški ne obstajajo, samo pravim, da jaz do sedaj še nisem imela takšne sreče, da bi takega srečala, pa tudi moje prijateljice in znanke , sodelavke ne…to je pa že precejšnje število žensk.!
Sej, kot sem rekla, taki moški obstajate…očitno, ampak na žalost imate pa ob sebi čustveno mrtve ženske! In čustveno žive ženske imamo ob sebi čustveno mrtve moške. ŽAL. Samo po sebi se postavlja vprašanje……Kaj storiti?
PIKA
Ja, Pika-sej nočem, da bi zdej tole vse skupaj izpadlo kot nekakšno razdeljevanje med “good in bad boys”, mi smo v redu one (i) pa so pač take. Maš pa prav, čeprav seveda je premalo, da jaz tu napišem sem nežen pa to… bo zgledal kot en pocen lovljenje, kot namakanje trnka. Ampak pri meni ima ta stvar zgodovino, zadnjič sem mal bral svoje zapisnike (koker en dnevnik) in ni drugega kot iskanje ljubezni in nežnosti.
Kaj storiti?, mogoče je že boljše ko tole malo premljemo in vidimo, da smo si podobni. Človek celo življenje išče ljubezen-včasih se ga kdo bolj globoko dotakne,
pa imenuje to ljubezen, čeprav je le dih ljubezni.
Drugače pa:
če uživaš PRED, MED in PO ne, je ubistvu to 2/3 užitka to pa je že kar nekaj, pomisli na tiste ženske, ki nič ne uživajo v tem-dajo zaradi ljubega miru.
Močne stresam, Pika
I´ll back!
LP
Zaradi časovne stiske bom kratka (pa veliko bi imela za povedati, veliko lepega): ti nisi prezahtevna in takšni moški obstajajo!
Ko opisuješ, kaj si želiš, pričakuješ,…, od moškega, so to v veliki meri tudi moje misli. In moj Piki je takšen, moja sorodna dušica, mucek, cartek, z(m)ajček,….In kako srečna sem, da sva se našla!
Mislim, da ne bo jezen (saj nisi,ne?), če navedem misel iz njegovega včerajšnjega e-mail-a, ki mi jo je med drugim napisal:
“….največjo skrivnost življenja imam razkrito v najinem objemu, vse drugo ni mogoče enačiti s tem….”
Tvoja – Pikica & Pika-poka
Nisem jezen, ne, moja pikapolonca. Lepo, da si mi povedala kaj si napisala tukajle in sem vesel takih pogovorov. 11 mesecev sva skupaj. Pa še 5 dni zraven, hehe. OK.
No, moje mnenje je, da smo vsi krvavi pod kožo. Nekateri si želijo nežnosti, nekateri nažalost grobosti, nekateri prevar……….. . V enem odgovoru sem prebral, da noben moški ne more nuditi take topline kot ti jo ženska. Kaj pa vem? Odvisno od osebe, mislim pa da je vse možno, tudi da se najde moški, ki ti nudi toplino, kot mu jo nudi ženska. In nasprotja se ne privlačijo, ker se ne morejo! Extremen primer je ženska uživa v dolgi predigri, moški hoče hitri sex??, kje je tukaj kaka privlačnost. Je ni.
Odvisno je tudi v okolju kjer živijo, naš način življenja, kako hitro je naše življenje. Zgubljamo občutek za čas, za nežnost, preveč mislimo na denar. Vse to vpliva na medsebojno razumevanje in nežnost. Za partnerja moraš imeti čas, se pogovarjati z njem ali njo. V postelji je treba biti brez zavor, povedati partnerju kaj si želiš, mu dati smernice in navodila.
To je življenje, učiti se in ljubiti nekoga. Moja skromna misel.
lupčka za mojo muco(Tvoja)
Pika, to, da če ga še nisi srečala, še ne pomeni, da ga ni.
Vsakodnevne skrbi, delo, tempo današnjega življenja, norišnica, kako je sploh možno, da se ljudje poznamo med sabo?
Kje je tu čas za spoznavanje, govorjenje, sproščen klepet, itd..
Hočem reči, malo se branim, pred mnogimi posti tu gor, ker če je to res, potem ne vem, kam gre ta barka, oziroma, kakšen smisel ima vse skupaj.
Vprašanje ki si ga zastavila, ne vem.
Zame je to osnova, sol življenja in smisel v razmerju.
Za vse ostale variante, sploh ne rabiš bit poročen. Gostilne obstajajo, pralnice tudi, oglasnik s svojo ponudbo pa tudi. Samo, imet razmerje, ženo, otroke, družino, pa se obnašat kot v gostilni ali živet kot po oglasniku, pa ne vem, kakšen smisel ima.
Mislim, ne vem, kaj naj ti sploh rečem, ker sprašuješ stvari, ki so meni logične.
Oglasil sem se samo zato, da malo obranim moško čast, oziroma natančneje, splošno človeško čast, ker žal, poznam tudi precej obratnih primerov.
Polonca,
imam povzetek knjige Anthony de Mello: Zavedanje,
kjer lahko najdeš marikateri nasvet, misel in pa mogoče tudi spremembo toka svojih misli. Če želiš, da ti pošljem izvod, ki je napisan v Word-u, mi piši na naslov
Lep pozdrav,
P.S. lahko tudi kdo drug če želi….
Sinjeoki,
Moram priznati, da poznam zelo veliko znank, kolegic, ki spadajo med tiste, ki samo ležijo na hrbtu, vse ostalo anredi mož….ali kot si ti rekel…., dajo zaradi ljubega miru!
Pa groza,,,,,kje je kle poanta, da bi seksala na tak način? Saj to je posilstvo…ali ne?
Sem te prav razumela, da naj bi bila zadovoljna s temi 2/3 od celote…..no way….vse ali nič…samo enkrat se živi…., če dobim vse..potem cool, če ne, potem pa dijo…., že tako ali tako je tempo življenja prehiter….nobenega časa za nič…, če pa še kle ni nič….kaj pa nam potem ostane?
PIKA
A je zgodbica o bratu resnična?
Če je, a imate potem to v sorodstvu….., sej veš kaj!
Jutrišnji dan….res je, in hvaležni moramo bit, da ga imamo…., a pa veš kaj nam vedno ostane….UPANJE:….in SANJE….., tega nikdar ne smeš pozabiti….in nikdar nehati upati in sanjati….., vsaj meni upanje in sanje pomenijo del hrane za moje življenje, brez tega ne bi mogla živet, no pa še brez marsičesa drugega tud:))
Pika