neznosni glavoboli
LP
imam neznosne glavobole, ki so se začeli pojavljati točno po novem letu…sprva še niso bili tako moteči in pogosti, sedaj se pa pojavljajo že vsak dan. bila sem že prr nevrologu in ni nič odkril. rekel je da so moji glavoboli najverjetneje posledica stresa.
tako da si znam sama pomagati, in ne vem kako naj se spopadem s tolikšnim stresom okoli mene da si zmanjšam bolečine, ki mi jemljejo koncetracijo. a mi lahko daste nekaj nasvetov?
hvala že v naprej
Glavoboli so ponavadi znak zastrupljenosti. Kakšni strupi so to, je težko povedati preko foruma, vendar obstajajo testi urina ali las (posebni laboratoriji v tujini – če želite već informacij, pokličite v ordinacijo), ki pokažejo, kateri strupi vas obremenjujejo.
Najprej pa poskusite s hrano, v kateri bo čim manj strupov (sem štejejo tudi konzervansi in barvila), pijte čim več vode (čiste seveda, ne iz pipe) in se klistirajte. Vsak dan, zjutraj ali večer, ob vikendih zjutraj in večer. To je najboljši način, kako hitro razstrupiti. Če klistiranje ne bo pomagalo, ste bolj zastrupljeni in boste morali ugotoviti, od česa.
Narediti si navadne klistire (lahko s sodo bikarbono – 2 majhni žlički na 1 liter vode) in s kavo (3 žlice kave na 1 liter vode), pomagajo bazične kopeli.
O vsem smo že pisali – iskalnik.
LP