Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? Nezaščiten spolni odnos in posledice ukrepanja

Nezaščiten spolni odnos in posledice ukrepanja

Dober večer!

Dobila sem menstruacijo. Nič posebnega,a če smem povedati malo več, je to vseeno zame na nek način posebno.

Danes je 14. dan od prvega dneva zadnje menstruacije in drugače imam M redne vsakih 28 dni. Nikoli nobenih problemov.

Ker pa se mi je pred enim tednom zgodilo nekaj na kar nisem računala in sem pač takoj ukrepala imam pač zdaj tako situacijo.

Pred osmimi dnevi sem imela z možem nezaščiten spolni odnos in čeprav mislim, da po pravilih do zanositve ne bi moglo priti, saj je bil šele 7. dan ciklusa, me je vseeno zaskrbelo in poklicala sem G in mu razložila situacijo.
Z zanositvijo namreč nikoli nisem imela problemov, imam tri zdrave otroke in vsi so ratali v prvo.
Dal mi je 4 tabletke in potem sem jih morala pojesti čez 12 ur še 4. Skupaj torej 8 kontracepcijskih tabletk.
Ker tega še nikoli nisem prakticirala zdaj ne vem, kaj lahko pričakujem?
Nekako mi je logično, da sem po petih dneh dobila M, saj sem kontracepcijo pred desetimi leti sicer, a vseeeno že jemala in vem kako te stvari tečejo…Pa vseeno me zanima!

Kako bo zdaj z mojo M? 😉
Se mi bo ciklus zdaj čisto pomešal? Kako naj zdaj računam, kdaj dobim naslednjo? 😉
Mogoče lahko pričakujem kakšne zaplete? Močnejšo krvavitev, bolj intenzivno, čez 14 dni spet M???

Morda za marsikatero smešno vprašanje, vendar sem se v tej situaciji resnično znašla prvič in zato pač ne vem odgovara na nekatera vprašanja.

Če se kateri ljubi mi malo več razložiti ji bom zelo hvaležna.

Hvala in lep večer.

Ciklus se zmeša ja. Kdaj naj pričakuješ naslednjo, ti nihče ne more povedati, uporabljaj pač kondom.

Poizkusi računat s krivuljnim integralom…

New Report

Close