Najdi forum

Nevrolog + Nevrokirurg

Pozdravljeni

Pred kratkimi sem vas spraševala, če kdorkoli ve za kakšnega nevrologa. Dobila sem ravno od vas napotke in se vam zopet zahvaljujem. Šla sem k dr. Denišlič ampak žal izvidi so bili zelo slabi. Sedaj pa me je ortoped v Valdoltri poslala, da naj grem nekam v Ljubljano k nevrokirurgu.
Sedaj me zanima ali kdorkoli ve za tega nevrokirurga? Šla bi samoplačniško.
Prosim vas, če kdor ve ali pozna nevrokirurga kam bi lahko šla vas prosim za nasvet.
Vsem hvala za pomoč.

Lep pozdrav
Doroteja

P.S. Opravičujem se, ker sem zastavila takšno vprašanje, ki ne spada na ta forum, ampak sem prepričana, da nekdo med vami mi bo lahko pomagal.

Dobro se z dobrim vrača:-)))

najbolj smiselno se mi zdi poklicat v klinični center na oddelek za nevrokirurgijo in povprašati, saj imajo skoraj vsi zdravniki iz KC tudi samoplačniške ambulante na polikliniki. tudi če ima kdo ambulanto izven KC ti bodo zagotovo povedali. glede imena ti pa ne morem svetovati, ker ne vem, kakšne težave imaš.

Največji strokovnjak v Ljubljani je nevrokirurg dr. Dolenc. Moj mož, ki ga je pri 37 letih možganska kap pa hodi na kontrole k dr. Prestorju. Drži se in lp

Pika hvala ti za tvoje pojasnilo oz. pomoč. Hvaležna sem ti1

Lep večer
Doroteja

Draga manica

Lepo te prosim, če bi se lahko pozanimala ali, pa če že veš njegovo tel. št. od tega dr. Dolenca. Kakšen je pa nevrokirurg dr. Prestorju, ali mi poveš kje dela in njegovo tel. št. Zelooo hvaležna bi ti bila in 1000x ti hvala.

Lep pozdrav
Doroteja

Še nekaj sem pozabila in še pika mi je dala vedeti, da mi ne more svetovati, ker ne ve kaj mi je. Namreč: Jaz imam poškodovano vratno vretence oz. hrbtenico, ki mi je poškodovan živec, nato desni komolc roke, ki je enako tako poškodovan živec in leva roka zapestje tudi živec poškodovan. Ohhh kako sem ga nasankala. Ortoped mi je omenil celo operativni poseg……. Dajte mi nasvet prosim vas….. Rada bi dobila enega dobrega nevrokirurga, saj sploh ne vem kaj dela nevrokirurg, ko prideš k njemu. Kako te pregleda? Ali ve kdo? Zato bi rada prišla v dobre roke in ni važno za vse bi bila samoplačnica. Prosim vas pomagajte mi z nasveti in kam se naj obrnem, ker sem že hudo zaskrbljena kako bo. Hvala!
lp, Doroteja

Lep pozdrav!
Dorotea,povej mi prosim kak zgleda pregled kod nevrologa.Jaz sem noseča 32 tedna pa so me zaradi hudih glavobol poslali k njem.
Hvala!

Draga xx

Ko prideš k nevrologu ti najprej pogleda z magneti na dlani in prstih roke, kako ti živci delajo na področju telesa in, če tukaj pokaže, da ni vse dobro z pregledom oz. nadaljuje z preiskavi. Če pa tebe boli glava bo pa verjetno te drugače pogledal oz. od tistega živca, kje poteka, do glave in tam bo ugotovil zakaj te boli glava. Mene je bolel vrat ter komolec in mi je tam meril živec in mi je ugotovil, da imam popolnoma uničen živec oz. živce na vratni hrbtenici in na komolcu desne roke. Če ti ugotovi, da nekaj ni dobro potem nadaljuje z preiskavami in nato preiskave dela z iglicami. Če boš videla, da ti bo delal z iglicami vedi, da takrat ni dobro. Ko je mene pikal z iglicami sem ga vmes vprašala, če je vse dobro je odgovoril, če bi bilo vse dobro, da me ne bi tako mučil…
Ne se bat, še vsi smo preživeli in ti boš tudi. Želim ti vse naj naj.
Sporočaj kako si se imela.

Lep dan ti želim ter lepo nosečnost in zdravega dojenčka
Doroteja

Hvala za odgovor!

Doroteja dr. Prestor je zame eden od najboljših nevrokirurgov saj je meni rešil življenje. Operiral me je in sedaj sem b.p. Se pa imenuje dr. Borut Prestor tel. pa žal nimam.

Nadja lepo te prosim, če mi vsaj napišeš kje dela, ostalo se bom že pozanimala za tel št. Ali dela na kliniki? Ali polklinika?
Hvala za odgovor
Lep dan
Doroteja

Pozabila sem napisati, da dela v Kliničnem centru ambulanto za paciente po operaciji pa ima enkrat tedensko na polikliniki.

Vecer.Zanima me nevrokirurg v valdortri,katerega mi predlagate?Hvala.Lp

New Report

Close