Najdi forum

Hja, tkole ful sm zalublen v eno mojo prjatlco, všeč mi je že zlo doug, ampak problem je k ona ni zaresno zvezo čeprov tud jst nism. Kr direkno me sprašuje če mam punco, pa me prepričuje d nebi šou v vojsko. V petk 13 sva žurala skupi, plesala vmes je ona mal vzdihvala pijana sva bla pa itaq oba. Problem je k mi frendice pravjo d je ona zalublena v enga druzga, sam pol res nevem zakaj si dopisujeva pa si ful želi d bi žurov z njo, pa me sprašuje kdaj me po pouku pride mat iskak če nimam nč časa pa tko?
Zdej mam en tedn počitnc in sploh nevem kako jih bom preživu brez da bi jo vidu, ker kadar koli jo vidm mam metulčke v trebuhu. zdele me prov bedera k nevem kaj počne kje je sam d slišm kšn komad na kerga sva žurala mi rata slabo, nemorm spat, jest, pit, kr zjokov bi se pa začeu tult kok jo mam rad, narajš bi naredu samomor pa končam te muke, k jest nemorm brez nje, dons je valentinovo pa mi tud odpisala ni, jst nevidm več izhoda al se mi bo zmešal al se bom pa fentu, jst ne zdržim več!!!

Ja,

tele je pa res moderno spisana ljubezen. jasno je, da si zaljubljen. zakaj jo ne bi poklical na normalen izlet, recimo čaj ali kaj podobnega in jo povprašal, kaj pa bi ona rada????

pa se malo nemoderno , malo bolj staromodno pogovorita. Ne glede na to kako žurata, vzemi si čas in jo preseneti po romantično. Prinesi ji rožice, pa jo vprašaj. Potem pa ji lahko ti vse poveš kaj čutiš, vsega ravno ne, ampak tisto bistvo. Tako boš kmalu vedel, kaj moraš storiti, ali preboleti ali pa še več rož prinesti.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

o waw tip k je noro zalublen 😀

hja povej ji clovek!!!!! kako nj pa ona ve kaj ti cuts do nje razn ce ji tega ne poves! sej nimas kej zgubit…sam prdobis lohka…ja no povej kako je slo!

Jst se pa nebi strinju…
ce bo zvedla da je zaljubljen,in ce seveda ne bo enostransko,je to lahko konec prijateljstva…tko da previdno…Malo”tipaj” ne jo direkt uprasat
Jst sm bil na istem pa sm se fajn zajxx ko sm ji povedu

hura

New Report

Close