Nespodobno povabilo
ej ženske…….
sej mogoče sem res mal smotana…ampak…
da sedajle pride multimilijonar…pa mi ponudi 1 milijon DOLARJEV za mojega moža za eno noč z njegovo hčerkico……..takoj rečem…DA:…
zakaj pa ne….? Drugo vprašanje bi bilo….če bi ponujal tolk denarja mojemu možu, da bi jaz mogla it…:)))))))), verjetno ne bi šla………..torej…., ???!!!!!
Vaša Sandra S.
Mislim, da ne. Prevec denarja itak hitro pokvari ljudi, ce ga pa dobis na prevec easy način pa sploh – ne znaš ga cenit, tako kot tistega ki ga prislužiš sam. Jaz ne bi šla, zato, ker vem da odnos med nama z možem ne bi bil nikoli več isti, je pa tak kot je sedaj neprecenljiv. Če pa ne bi bilo tiste prave ljubezni in bi bila skupaj le še iz navade in podobnih stvari, bi šla takoj, denar bi si razdelila fifty fifty in šla vsak po svoje.
Sanja
Mogoče je čas, da tudi jaz odgovorim na tole temo. 🙂 Mislim da denar ne spada v kategorijo ljubezni. Lepo ga je imeti dosti in biti finančno preskrbljen, si kupiti nek eksotičen avto, narediti “home theater”, imeti šank doma z vso možno pijačo, največjo hišo v svojem kraju………………! Ampak ni ga lepšega kot ljubezen, medsebojno spoštovanje, ZAUPANJE drug drugemu. Mislim da mi sprehod po naravi z mojo ljubeznijo pomeni več kot vse zgoraj naštete materialne dobrine in besede RAD(A) TE IMAM in ZAUPAM TI me naredijo največjega multimiljonarja v mojem svetu.
Moj odgovor je definitivno ne.
– V tolarjih NE (v zdajšnji situaciji, a če bi bila stiska DA)
– V dolarjih DA
V življenju se velikokrat pustimo … že za bistveno manjše zneske. Tudi ženske, ki vztrajajo v zakonih zaradi finančne varnosti, se v bistvu prostituirajo in to za smešno nizke denarje, pa morajo razen spolnih uslug nuditi še gospodinjski servis. Ne obsojam, samo ugotavljam. Nisem ravno mahnjena na denar; živim skromneje kot bi lahko in nimam nobene potrebe po šopirjenju, a všeč mi je občutek, da si lahko kaj privoščim. Pomanjkanje denarja zaradi nezadovoljstva in stalnih drobnih prepirčkov načne tudi ljubezen in zaupanje ter ogrozi družinski mir.
Bodimo odkriti: ob kupu neplačanih položnic, praznem hladilniku, otrokovih željah po novih supergah itd… se tudi ljubezen ohladi.
Feniks!
Ponudbo, dobita “pošteno”, OBA.
Odločitev prineseta tudi pošteno – OBA.
Kje je tu ljubezen?
Je ni. Ljubezen sploh nima veze s tem, odločitev je NJUNA in tehnična.
Zakaj se tako odločita, je njuna stvar, kot so tudi posledice njuna stvar. Pozitivne in negativne. Če en ni za to, potem je zadeva za pozabit.
Kruto je, da vidimo svoje otroke in partnerje ki jih res ljubimo, enkrat zvecer, če sploh, pa za konec tedna, če sploh. Za 100.000 na mesec, če sploh.
Tu gre pa za eno noč, milijon dolarjev in brez zahtevane ljubezni.
Zvonimir Boban je dejal, da ni milimetra na njegovem hrbtu, v katerem ni bilo igle
od sredstva za blažitev bolečin. Pri 33 letih, je popoln invalid, ker ne more več hodit, če ni na “igli”. Za par milijonov mark, pa ne za eno noč, za celo mladost.
A je to bolje?
Sicer pa, na koncu ugotovita (v filmu), da je bila napaka.
Ma, zelencev, nisem slisal, da bi vrnila……