nerazumem
Pozdravljeni!
prosim pomagajte mi, sploh ne vem kaj naj si mislim.
jaz sem stara 19. let, fant 28.
s fantom sva skupaj eno leto, in čez štiri mesece se bo rodilo najino detece (žal nanačrtovano, ampak zaželjeno).
problem pa je moja prijateljica. fant naj je enostavno nebi prenesel, ker je o njej slišal veliko govoric in tudi ona je nekaj proti njemu izjavila, kajti na začetku najine zveze se je občasno obnašal kot “prasec”(oprostite izrazu, ampak preteklosti ne morem čisto pozabiti). vsem v službi razlaga kako ga skrbi, če se družim z njo, oni pa potem to naprej trosijo, in jo hodijo v lokal gledat ter zaslišvat (dela kot natakarica). saj tako zagleda, to je moje mnenje.
tudi ko doma načneva kakšno temo o njej, (npr. ga vpašam kva se to dogaja, da jo hodjo zaslišvat in govort kako me ma on rad in oh in sploh), on enostavno postane ful jezn, in ce je le možnost odide. in reče da neče nč več slišat o njej. po drugi strani pa v službi očitno veliko govori o njej, če veliko sodelavcev, ki je sploh ne pozna, ve toliko o njej, kot noben drug.
jaz si pa vse to mal dragač razlagam.
ona je punca, ki je ful luštna za pogledat in komunikativna, moškim so pa všeč samozavestne ženske. veliko je fantov ki bi radi imeli z njo kaj več, a uspe zelo redkim. in jaz si razlagam njegovo obnašanje kot da mu je bila všeč, ker pa mu je nedosegljiva, je svoja čustva potlačil, si izbral drugo, in sedaj tako sovražna čustva do nje.