Naslovnica Forum Zdravje Splošno Družinska medicina neravnovesje

neravnovesje

desno polovico telesa čutim popolnoma drugače kakor levo. Leva me prav nič ne boli, na desni pa skoraj vse – še posebej noga in roka; včasih imam občutek, da mi desna polovica telesa oteka (ponavadi takrat, ko sem v stresu). bolečine sicer niso hude, ampak že sam občutek je neprijeten. s telovadbo stvar sicer omilim, izgine pa čisto ne. pred mesecem sem začela tudi z masažo. Maserka pravi, da imam na levi strani dosti močnejše mišice, kakor na desni. zlasti v desni nogi pa imam veliko vozlov. Za naslednjič sva se dogovorili za limfno drenažo.
zanime me, ali bom lahko stvar izboljšala samo s telovadbo in masažo, ali bi bilo bolje, da grem k zdravniku? predvsem sem v skrbeh, ker imam ta občutek neravnovesja tudi na/v glavi. Je lahko stvar psihosomatska?
V preteklsti sem pogosto sedela tako, da sem desno nogo “spodvihala” pot tazadnjo ali pod drugo nogo. Te razvade sem se odvadila šele med nosečnostjo, čeprav se še vedno zalotim, da bi najraje tako sedla.
lp

Spoštovani!

Zelo verejtno gre za psihično dojemanj, venedar vam na daljavo tega 100% ne morem potrditi. Za opisanimi znaki ne vidim kakšne hujše bolezni.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

Pregovor: "Eno jabolko na dan podi zdravnika stran."

New Report

Close