Najdi forum

Zakaj ostajamo zenske po 40 nepotesene ker moske zanimajo mlajse oz so strani za odrasle bolj zanimive. Pa ne mi pisat o urejenosti, trudu ipd. napisite mi raje zakaj moski kljub temu da se hvalite in bi podrli vse zivo, ko pride do resne zveze, na to pozabite.

@iskrica246 oglasi se mi na hodzicteofil@gmail sem 40let+ fit iz lj

Živjo!

A veš, da velja enako na drugi strani. Problem je večplasten. Ne bom ga s psihoanalizo razreševal in razlagal.

Z vidika moškega pa je tako, če doma ne dobiš, iščeš drugje. Glede na neizpolnjene želje, fetiše ali sanje je to potem lahko mlajša, starejša ali tvojih let. Verjetno ti opaziš to, da moški iščejo mlajšo, po merilih sodobnega človeka ( popolnoma neumno seveda!!!) suho, brez gubic, celulita in strij.

Ko človek razčisti s sabo ( ne nujno z ženo in partnerko), ponavadi poišče ljubimko, žensko, ljubico, ki mu bolj ustreza.

Nis(m)o vsi enaki, ne vem kaj ti želiš in hočeš. Vsekakor pa je to stvar posameznika. Čimbolj je moški odprt in ima razščiščene pojme, tem bolj uživa. In potem ženske to čutijo in vzamejo.

Želim ti, da dobiš kaj želiš in po čem hrepeniš.

Kera je nepotesena

Odgovor na objavo uporabnika
Pero913, 01.01.2025 ob 22:15

Kera je nepotesena

Priceless. Majstr na kubik 😀

Zakaj ostajate nepotešene ? Ker se po desetletju dveh dva do te mere naveličata drug drugega da pač metulčki ne skačejo po trebuhu. Same se počutite dovolj varne sej je desc tud vsak dan manj konkurenčen na trgu. Ker v vaših očeh ne vidimo več veselja ko nas zagledate. Ker v postli ni več opazit truda da bi nam bilo fajn in ker skoz boli glava. Ja vse to je res. Edini način da kaj spremenimo je da se pogledamo v špegu in začnemo dajat in komunicirat z namenom da bi dobili nazaj. Vsak dan in s čim manj drame. Če pa ne gre pol pa j… ga!

New Report

Close