nenavadno počutje
Pozdravljeni!
Prosim vas za vaše mnenje glede težav, ki me pestijo že več kot leto dni. V glavi imam nenavaden občutek omotice, ki je enkrat izrazitejša, drugič pa spet povsem mine za nekaj dni. Ni prava vrtoglavica, le kot da bi mi v glavi nekaj sprožalo občutek, kot da me zanaša, čeprav me zares ne zanese – kot da bi me nekaj vleklo z glavo naprej, ob tem pa kot da bi v glavi nekaj utripnilo in vzvalovilo ali se premaknilo. Ko stojim ali se nagnem naprej se ta občutek največkrat sproži, v sedečem in ležečem položaju pa redkeje. Zaradi tega imam tudi občasne občutke slabosti. Vmes je nekaj dni v redu, potem se pa spet vrne in tako že več kot leto dni.
Pri zdravniku ne najdejo ničesar, tudi kakšnih drugih bolečin ali simptomov nimam. Zdravo jem, se rekreiram, ne kadim in ne pijem. Imam 30 let. Simptomi se mi sprožajo na različnih krajih (doma, v službi, trgovini, med vožnjo, med hojo, ipd.). Kaj menite, kaj bi to lahko bilo? Hvala!
S spoštovanjem!
Z vašimi simptomi ste idealen pacient za bioresonančno terapijo, saj bi lahko zelo hitro ugotovili, kaj je vzrok za opisane simptome.
Npr. strupi (plesen, težke kovine, pesticidi, okoljski strupi …), težave z zobmi (napačen ugriz, vnetja, mrtvi zobje), težave z vratnimi vretenci, alergije, jetra so preobremenjena, prikrite bakterije kot je borelioza. Lahko gre za kombinacijo zgoraj naštetih vzrokov, ki jih je potrebno poiskati in zdraviti. Čim prej na testiranje.
LP