Najdi forum

(Ne)navadne stvari

Pozdravljeni,

v življenju se mi dogajajo stvari, ki jim ne najdem razlage.

Pomembne stvari se mi dogajajo na določen datum, vedno se zgodijo na isti dan v mesecu.

Večkrat doživim sanje. V takem trenutku me kar “odpelje”.

Včasim samo pomislim na kakšnega človeka, ki ga nisem videla že daljši čas in ga potem res srečam še isti dan. To pomeni tudi v tujini, več tisoč kilometrov daleč od doma.
Ko sem odšla na dopust pred leti sem po TV-ju gledala oddajo o kraju, kamor sem se odpravljala. Na oddaji je bila predstavljena neka družina. Med gledanjem sem si rekla, da jih bom srečala. In res sem jih.

Pri ljudjeh, ki so mi zelo blizu, ki se jim tudi jaz odprem začutim kaj mislijo, enostavno kar vem. Da ne govorim o njihovih občutjih.

Dnevno vidim na digitalnih urah iste cifre oz. “datume”, ki so mi blizu.

Nekako sem se teh stvari navadila in se jim prepustila, ampak sem vseeno radovedna.

V svojem mladem življenju sem imela veliko težkih preizkušenj. Vedno zberem voljo, da grem naprej. Včasih se sama sebi čudim od kje mi taka moč.

Pred dvema letoma mi je umrl partner, s katerim sva bila izredno povezana. Njegovo smrt sem čutila. Od takrat sem še bolj senzibilna. Včasih sem mi zdijo te stvari kot most med njegovim in mojim svetom. To mi trenutno pomaga nekako preživeti težko obdobje.

Lahko pa so te stvari nekaj popolnoma drugega, morda kaj čisto vsakdanjega in ljudje o tem ne govore oz. za to obstajajo enostavne razlage.
Prosila bi za različna mnenja in razlage.

Najlepša hvala,
HanaAna

Vsakomur od nas, ali vsaj vsakomur, se občasno dogajajo podobne stvari, za katere najdemo izraze, kot “že videno”, intuicija ali pa preprosto razlagamo to s predpostavkami. Mislim, da temu ni točno tako.

Človek, ki ima sposobnosti videnja v naprej, je razsvetljeni človek, ki ima že odprto “tretje oko”. Je torej človek, ki lahko potuje med dimenzijami in njegov kundalini ( bazična energija ) je že precej visoko dvignjen ( običajno vsaj nad manipura čakro ). Za to danost imamo v jogi posebne izraze. Danost sama pa je lahko trajna ali začasna. Trajnost te danosti je odvisna od njene uporabe. Če človek to svojo danost uporablja, da bi s tem storil nekaj dobrega sebi ali komu drugemu, le-ta lahko traja dolgo časa, celo za vedno. Če pa človek to danost zlorabi in s svojim videnjem koga prozadane, lahko le-ta kaj hitro mine in se ne pojavi več, sam človek pa si s tem pridela karmični dolg.

Razlag videnja je več. Najosnovnejša, ki jo potrjuje tudi Martin Kojc v vseh svojih delih je, da živimo neko virtualno življenje, ki se je že nekoč odvijalo ( čas je relativen pojem po Einsteinu ). V tem virtualnem življenju smo sami produkt svojih misli in vse stvari, ki se nam dogajajo, so produkt naših misli ( doživljamo bolečino, strah, bolezen, srečo, ljubezen itd. ) Z nenehnim skeniranjem svojih misli in z zavestnim odstranjevanjem negativnih misli in prebliskov, se dvigamo v svoji zavesti in dvigamo svojo duhovnost ter se približujemo možnosti komuniciranja s svojim višjim jazom.

Oglasi se še kdaj, HanaAna, tvoja danost bi lahko pomagala marsikomu. Tudi ohranjati ti jo bomo pomgali, če boš želela.

Več o tem si lahko preberete v knjigi Martina Kojca: Učbenik življenja in Pot k sreči.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close