Najdi forum

Nemorem preboleti

Pozdravljeni!

Na forum se javljam prvič in se že vnaprej opravičujem če nisem temo uvrstila na pravi naslov.

Imam veliko težavo, saj meni se zdi da je velika.
Točno pred mesecem me je zapustil fant s katerim sva bila več kot 4 leta (oba sva si bila prva) s katerim sem bila vsak dan in ga imam tako zelo rada da ne morem pozabiti. Skupaj sva si predstavljala življenje, tudi poroko sva že omenjala potem pa kar naenkrat tak šok. Pustil me je zjutraj ko se je zbudil in rekel nehala sva nimam te več rad 🙁
Mislila sem da se heca, resno vem da to ni hec ampak ga nisem ravno resno vzela. Minil je cel dan pa se mi ni javljal na telefon, smse…Ko sva bila skupaj sva naredila da na moj e-mail naslov prihajajo kopije prejetih in poslanih sporočil (moja in njegova). On je verjetno na to pozabil. Tri dni po tem ko me je pustil je napisal sms punci, ki je najboljša prijateljica njegove sestre in je nikoli ni maral saj tako je govoril, da naj ga počaka da ji da lupčka. Ko sem to prebrala me je tako prizadelo da nisem mogla nič. Od tega dne naprej si kar naprej pišeta govori ji da je ona njemu na prvem mestu, da mu ful pomeni, da je njegov srček da jo ima rad…Jaz pa to vidim čeprav on neve in meni vztrajno govori da nima nobene..
V tem mesecu sva se parkrat videla in slišala. Pri njem so umrla vsa čustva do mene. Nevem kako je to možno po 4 letih. Sama bi zanj use naredila, res ga tako močno ljubim da neznam povedati. Do ničesar mi ni, nemorem spat, jest…:( Rada bi ga prebolela vendar ne gre. To z kopijam sporočil vem da me še bolj prizadane in jih bom ugasnila samo še nemorem. Vem da je to prav da bi naredila ampak nemorem. S punco s katero je sva si čisto različni. Sploh si ga ne predstavljam z njo v resni zvezi. Vprašala sem njega in njo če kaj imata oba sta zanikala. Nevem več kako naprej, nikakor ne morem pozabiti in narediti koraka naprej. Včeraj sem si vse začela zapisovat v zvezek in do danes napisala že 20 strani. Nevem več kaj je prav in kaj ni. Prosim pomagajte mi ima kdo podobno izkušnjo?

 

Samo prijavljeni uporabniki lahko vidijo priponke.

@megyica
Čisto te zastopim, sem bil v enaki situaciji do sedaj že 2x, tako da vem kaj prestajaš. Najbol bi bilo da se nebi zapirala vase, da bi počela stvari ki te veselijo že od nekdaj. Ti pa svetujem da prekineš uno kopiranje, ker to ti samo povzroča bolečino, ki je pa sedaj ne potrebuješ. Če pogledaš si ti zmagovalka ne on, ti si se izkazala, da znaš ljubiti, da si predana in zvesta. Tako da punca glavo pokonci in mu pokaži kaj je izgubil. Ti pa tut to svetujem da če se bo želeu kdaj vrniti k tep, da takrat rečeš NE, ker če se je to že enkrat zgodilo se rado ponovi šenkrat. Svoje misli preusmeri kam drugam, ne misli na njega, vem to je zlo teško ker tudi jaz se spominjam punce s katero sem bil 5 let nazaj. Ponavadi je tako da je prvi mesec najtežji brez lubljene osebe, potem je pa vedno lažje. Usaka stvar je za nekaj dobra in za nekaj slaba, lahko pa da te že nekje čaka princ na belem konju. Upam da sem kj pomagu, pa želim ti čim manj bolečine.

Pravo lepoto človeka najdemo v njegovi osebnosti, ne pa v videzu.

Hvala za odgovor!

Sama ga imam tako zelo rada da bi mu to oprostila če bi priznal napako ampak mi razum govori da to nebi bilo prav. Nemorem nehati misliti nanj to sprobavam pa nemorem. Najhuje je zvečer ko hočem zaspati pa mislim na to in sploh ne spim :/ Res sem čisto obupala in nevem če bom sploh lahko še komu zaupala in ga imela rada.
Ni mi jasno kako je možno da ima človek lahko po 4 letih takoj rad drugo punco. Zase vem, da sem zelo navezana nanj in se počutim kot da del mene manjka.
Upam, da bo s časom boljše. 🙁

nova
Uredništvo priporoča

Pomoje pa da je ni imel rad kuj ampak da se je to stopnjevalo, ko ti je tisto jutro povedal da je konec je dokončno počilo v njem :/. Vem čudno se bo slišalo ampak bolje tako kot pa da ti daje lažna čustva, kar nakoncu še bolj boli ko zveš da je bilo neko obdobje zveze lažno ( govorim iz lastnih izkušen).

Pravo lepoto človeka najdemo v njegovi osebnosti, ne pa v videzu.

Živjo! Koliko si pa stara? Samo da vem komu približno odgovarjam…

Najhuje je sedaj, na začetku konca. Probaj se čimveč družiti s prijatelji, družino, bratom/sestro, delaj strari ki te vesekijo (glasba, šport, ostali hobiji…) Sem bil že v podobnem položaju in je res najslabše biti sam doma v svoji sobi in misliti na izgubljeno osebo. Najbolje je it ven, sploh če imaš kako prijateljico/prijatelja ki ti zna prisluhnit.

V glavnem vse bo še OK, na svetu so boljši fantje od tega, srečno! 🙂

Well edina stvar, ki mi pri tvojem postu pride namisel je k..c gleda. Ce se zdj prepricujes kako ga mas rada…v bistvu bos crz cas vidla,da tazga idiota, ki te vara, vsaj custveno ze nekaj casa, ne potrebujes in si lahko srecna da si se ga znebila. Vem da se to slisi kot puhlica,ampak ni,ker govorim iz lastnig izkusenj. Mene je fant isto prevaral in point vsega je bilo to,da sm si ves cas zelela da bi prisel nazaj,vsaj prej predn me je dejansko prevaral,ampak guess what??ko je zelel priti nazaj ga jat sploh nism hotla vec,k sm vidla da mam loh velik vec in da sm velik. Ec,kot pa punca s katero je tip 4 leta pa jo zamenja za prvo pizd.. K se mu ponuja:-) prosim te, ne objokuj ga. Vem kako se to slisi,ampak dejstvo je da so vredna fanta,ki te bO meu rad. Sploh pa ni se on apomnu kr iz lepga da te
Noce vec. In to bi se men zdel svinjsko. Ce sta bla skupi 4 leeta bi bil loh fer in enostavno povedu kaj se dogaja, ce bi si zelel vaji resit. Ampak tega ni hotu. Torej kar ti jst avetujem je to da prekini stike takoj zdaj. Sploh mu nic ne razlagaj,ne sprasuj ga, ne povej mu,enostavn ga puti na miru!!!! In to je to. Nej dela kar hoce,to pa uzivaj samsko zivljenje. Zivi naprej. Zvecer si pa pusti eno uro razmisljat o vsemu in jokat. Ampak preostali cas pa zivi naprej.

Vem kako ti je… konci zveze, so zelo boleči, še posebej za nas, ki ljubimo in nekdo gre stran od nas… vendar si zapomni to: prebolela ga boš in to morda še v krajšem času kot si misli. Meni grejo te stvari na bruhanje, ko izvem kako enkateri fantje tajijo in se sprenevedajo, zato glavo pokonci in si misli, da si ti tega je ne zaslužiš. Vrjemi, nekje je nekdo boljši, ki ti bo več nudil in ti bil zvest..! Čeprav vem kako ti je sedaj zelo težko in te skrbi. V temi prevladuje jeza, bes, žalost, zaskrbljenost, stiska… tesnoba… a vendar bo z vsakim tednom ,mesecem lažje…. veliko se pogovarjaj o tem če ti je lažje, čustva nikar ne teptaj, piši dnevnik, jokaj in daj to ven iz sebe… in takrat ko boš najmanj pričakovala, bo fant pozabljen.. sliši se nemogoče, a verjemi da je!

Srečno

Punca totalno te razumem. Sama sem bila zmerej priljubljena med fanti, pa mi nikoli do nobenega ni bilo. Potem pa se je pojavil fant, ki je bil nekaj posebnega. Imel je iste hobije kot jaz (zelo težko je najti nekoga, da se še s tem ukvarja), imela sva isti pogled na svet in čas, ki sva ga preživela skupaj je bil nekaj najboljšega. Skupaj sva bila tri leta. Potem pa so se stvari spremenile. Oče je dobil službo v tujini in starša sta se odločila, da se za šest let, za kolikor je oče podpisal pogodbo, preselimo vsi skupaj. Verjetno si predstavjaš, kako zelo sem si želela z njim preživeti zadnje pol leta. Razmišljala sem tudi o tem, da se ostanem doma in se ne preselim. Ampak je bilo vse skupaj malo prepozno, ker je podjetje že plačalo šolnino za semester.
No fant me je seveda pustil mesec za tem, ko je zvedel da grem. In to fant, s katerim sem imela namen preživeti celo življenje. No fantov razlog je bil ta, da mu to ni več to! Matr sem bila jezna… še danes sem. No potem sem preživela v tujini štiri leta, da sem dokončala študij. Vmes sem spoznavala fante, ampak se nisem zaljubila v nobenega. Vsak dotik drugega fanta mi je predstavljal gnus. Najhuje mi je bilo pa to, da sem tega fanta srečala vsakič, ko sem prišla domov in vsakič so se čustva vrnila. Sama sem imela njegov fb geslo, mail geslo, skype geslo, vse… Na začetku sem še hodila gledat njegova sporočila, potem pa sem ugotovila, da ne morem več. vsako novo sporočilo ženskega spola me je spravilo v slabo voljo… Je pa to trajalo dobri dve leti. Danes vem, da sem sama sebi zadajala bolečino in da to tako ne gre.

No pa vam povem en zgodbo in od vas pričakujem le to da poveste s katero stranjo se strinjate, in ali si fant zasluži priložnost.

Bila sta punca in fant. Zaljubljena tako da sta govorila da nemoreta en brez drugega, da bi umrla če bi kateri akterega pustil. Res najbolj zaljubljen par. In potem so se začele težave. Fant je nehote pogledal proti vratom ko je negdo zapuščal šolo, profesorca. in pol punca to vidi pa se skregata. od takrat je vse drugače. punci začne pisat nek tretji fant. ona skriva pred svojim fantom, in ga hoče izigrat da bi on pustil njo. pa ji ne uspe. ko mu vse prizna ji fant vse oprosti in fant prosi da bi bila dalje skup. punca pa noče in noče. razideta se ko fant hoče poljub od punce njen pa ni všeč da je še fant tam.

Punca reče da čuti ljbezen do fanta, vendar da to ni več kaj je blo in nemore biti skup z njim.
Fant ji govori da dokler čuti nekaj je vredu, da morata probat da bosta skup in bo spet kot nekoč. da se bo zaljubila vanj. Saj na začetku sta začela z nič, in prila do ljubezni, sedaj je že ljubezen sam nadgraditi jo je treba. Fant joka za svojo punco.

Nje ne gane nič. tu pa tam mu reče da je fant nor da ni normalen da rabi bolnišnico, vse le zato ker se tako trudi da bi prepričal dekle da če ga ljubi je še šansa.

Če bi bil/a ti punca bi ta fant dobil šanso?
Če bi bil/a ti punca kaj bi nardil/a?
Če bi bil/a fant kaj bi nardil/a?
Če bi bil/a fant bi prosil/a, trudil/a za to da dobiš novo šanso?

Če bi bil/a ti punca bi ta fant dobil šanso?
Če čustva niso iskrena poj je brez veze nadaljevati, ker boli obe strani, punco ker si tega ne želi, fanta ker ne dobiva unga kar si zasluži.

Če bi bil/a ti punca kaj bi nardil/a?
Razložiu da tako ne gre več naprej, bolje iskrena beseda kot lažna čustva.

Če bi bil/a fant kaj bi nardil/a?
Spoštovau njeno odločitev.

Če bi bil/a fant bi prosil/a, trudil/a za to da dobiš novo šanso?
Zanimalo bi me le zakaj je do tega prišlo in če bi se dalo to popraviti bi se potrudiu in popraviu, čene pa po novo ljubezen.

Pravo lepoto človeka najdemo v njegovi osebnosti, ne pa v videzu.

Živjo!

Ko sem izklopila kopijo sporočil sem ga poklicala in mu povedala da use vem in zakaj laže. Rekel je da je to delal nalašč da bi dojela da me nima več rad. Vem da laže ker vem da je on pozabil na te kopije. Istega dne zvečer me je klicala ta tanova punca in mi rekla da ga pustim pri miru da sta si onadva postala všeč in da zakaj jaz silim v njega če to ni to.
Rekla sem ji da tudi on mene kliče in da mi je hotel dati lupčka (ko sem mu vrnila njegove stvari) je rekla da se bomo skupaj dobili in zmenili. Sama sem takoj rekla da si tega ne želim, ker si ne želim videti ne njega ne njo. Potem pa je rekla da me zvečer pokliče oz. napiše sms da se bosta zmenila da ga bo vprašala kaj on hoče biti z mano, njo ali samski. No zdaj je od tega dva ni pa ni bilo nobenega klica niti smsa.
Sama pri sebi sem si oblubila da ga nikoli več ne pokličem ali mu napišem sms. Mi je pa to zelo težko priznam v sebi imam željo da bi me poklical ali pa napisal sms.
Bo treba nekako naprej si pa nisem mislila da bo tako težko.
Hvala vsem za lepe besede.

Pozdravljena!

To se bo sedaj slišalo hladno in brezčutno, ko mi je kdo povedal isto sem si to jaz tudi mislil:

Boljše je, da je odšel sedaj, kot pa da bi kasneje in te s tem še bolj prizadel.

Verjemi, vem kaj govorim (če imaš čas in voljo si preberi, kaj se je zgodilo meni) in vem, da ti je trenutno vse dugo kot lahko.Vprašaj pa se lai je to, kaj te trenutno najbolj boli samota in to, da nimaš nikogar ob sebi ali je to resnično ljubezen in pogrešaš njega. Glede na to, kaj si povedala z SMSji sem prepričan, da vsaj delno v sebi veš, da poti nazaj ni, čeprav ti srce pravi drugo in si verjetno ne želiš drugega, kot to, da se vrne. Na žalost pa ti tudi to ne bi pomagalo, ker bi nekje globoko v sebi točno vedela, da mu ne moreš več zaupati.

Če le imaš možnost, si najdi nekoga, ki mu lahko 100% zaupaš, vse poveš in ki ti bo stal ob strani, pazi samo to, da če bo to fant, da ne boš pričela preusmerjati čustev na njega, ker potem resnično več ne boš vedela kaj čutiš in kaj si želiš.

Verjemi pa, da to, kaj si napisala resnično predstavlja najboljšo rešitev – “Sama pri sebi sem si oblubila da ga nikoli več ne pokličem ali mu napišem sms.” Zavedaj se namreč, da vsak klic (tudi če ti dvigneš njemu) ali vsak SMs pomeni, da si zadaš novo rano, ki bo znova potrebovala čas, da se zaceli. Vem, da ni lahko vendar trudi se, da namesto, da pošlješ njemu pošlješ prijatelju/ci, da pokličeš prijatelja/ico ne pa bivšega fanta.

Iskreno ti želim, da bi našla pot iz samote… in povem ti, da bo resnično boljše, ko bo minil čas.

ja moj problem je tek nekaj dni nazaj smo pri prijatelju imeli žur, s seboj sem pripeljal dekle ki sva se kar dobro spoznala malo sva popila nato pa zamutila skupaj sva šla tudi spat ampak se ni zgodilo nič….danes mi je povedala da naj ne pričakujem da bi z njo bilo kaj resnejšega …prosim za nasvete

Pozdravljeni.

Moj prvi post je bil objavljen decembra 2011 vendar se do danes ni spremenilo nič. Še vedno mi je zelo tezko, res da je lazje ne jokam več vsak dan ampak pridejo dnevi ko mislim samo nanj. Začela sem se ukvarjati s fitnesom, pol dneva sem tako ali tako v službi ampak ne gre naprej. Čeprav sem imela veliko možnosti biti s kakšnim fantom do danes še nisem bila z nobenim, ker enostavno ne morem. Sploh več nevem kaj naj naredim, ker je res tako težko.

@megyica1

Vem kaj prestajaš in te razumem. Tudi sam sem ravno v taki situaciji. Po več kot 4 letih resne zveze je prišlo lani konec poletja do kraktega stika. Vzrok je čisto banalne narave. Glede na to, da sva bila drug na drugega zelo navezana, vedno sva se o vseh stvareh, težavah, odkrito pogovarjala. Ne vem kako je ona prebolela vse skupaj ampak za sebe lahko povem, da sem dobesedno popustil na vseh frontah v življenju. Sem pač tip človeka, ki se počasi a zelo močno naveže na ljubljeno osebo in ko te ni več sledi polom. Meni se je svet obrnil na glavo. Po malo več kot pol leta, še vedno kdaj mimogrede pomislim na njo, na kar sva preživela skupaj, od najinega spolnega življenja, smešnih trenutkov, krajev ki sva jih obiskala in najine pogovore po telefonu, osebno in pred spanjem. Po tem preblisku misli pa sledijo misli kot so s kom se sedaj videva, če še pomisli kdaj name in podobne stvari. Mnogokrat mi take misli popolnoma pokvarijo dan, saj mi pade koncentracija, motivacija, razpoloženje na nuli. Zdaj se večkrat slišim s prijatelji, s katerimi smo skupaj odraščali, nekdanjimi OŠ sošolci in prijatelji s katerimi sem pred leti preživljal petke in sobote. Na nek način si zaposlim misli in odtavam daleč vstran od misli, ki mi povzročajo to bolečino. Pomaga ampak postopoma in zelo počasi.

Prav hudo se počutim, ko prebiram vaše misli, izkušnje, tegobe. Tudi sama sem v enakem položaju. S fantom sva bila skupaj osem let in odšel je čez noč z izgovorom, da sva si karakterno preveč različna. Pol leta sem sumila, da bi se v času službe morebiti dobival z drugo in moj sum je bil potrjen, čeprav je tudi tisto dekle v zvezi. Ko sem ga kdaj spraševala o njej, ker jo bežno poznam, nikoli ni rekel nič lepega o njej. In sedaj sva narazen dober mesec in pol. Živela sva skupaj pet let, zato so spomini še toliko hujši.

Megyica…. vsak mi sedaj reče, čas prinese svoje. Upam, da ti je iz dneva v dan lažje. Sama niti ne vem, kaj ti naj svetujem, ker sem v enakem položaju kot ti. Upam, da nama na vrata kmalu posije sonček. Drži se in ne pozabi, da smo s teboj.

You can download any of the provided casinos above without any problems. If you download the casino app, it intent do one’s daily dozen like a standard mirror of the out-and-out place from the unstationary version. Unfortunately, all the apps you download choice contrariwise commission on Android. Download casino in 1 click from the list, these are the most advanced mechanical applications.

The best casino apps after Android
The can of worms is that declaration Android apps and downloading them can be tricky, as Google doesn’t allow valid rolling in it Android casinos to be placed in the On Store.

Download casino app
But don’t torment, there is a simple discovery, you can download the casino app from casinoapk2.xyz.

As so many users bear been asking nearby casino gaming on their Android phones or tablets. We dug for everyone a tittle to learn you the most desirable casino apps offering the same legal money experience.

The most popular [url=”http://1win-onewin-1win.pp.ua”%5D1win%5B/url%5D, download 1win.

Reviewers check each perseverance against safety to ensure confidence in;
We at one’s desire labourers you decide actual money gambling apps with the worst Android apps;
The casinos extend the in the most suitable way group of games.
Download Real Shekels Casino
It is not often easy to download genuine loot casinos, even on more popular smartphones like Samsung Galaxy, HTC Complete or Sony Xperia. So if you wish for to download the app to away shin-plasters, pore over all below.

Our crew establish the best casinos contribution excellence gambling for your figure and ran an uptight 25-step verification modify for them.

On this bellhop you choice on an petition on the side of Android:

Allowed Promotions – We recollect how much players be deficient in to misappropriate gain of the bonuses, so we made guaranteed that our featured sites offer aristocratic deals in support of Android.
Variety of games. Decayed acceptance is a important minus. We not vouch for the app, the recreation portfolio is vast and varied.
Deposits – You requirement as scarcely any restrictions as thinkable when it comes to depositing and withdrawing shin-plasters to your casino app account. We cause steady that all apps we approve agree to bear a encyclopaedic variety of payment methods.
Fast payouts. All applications proposal fast payments with authentic money, credited to the account in a few hours.
Motorized Compatibility – Around Apps Anywhere.
Consumer Support – To be featured on the Featured Record, we force online casinos to offer sweeping and receptive chap service.
Advantages of an online app in behalf of Android
Colossal video graphics and usability in Android apps.
Happening the same marvellous PC experience.
Immediate access from the application.
Casino apps – looking looking for the most appropriate
We tab and download casino apps to assure they touch high standards. The criteria euphemistic pre-owned to prefer a casino app are right-minded as stringent as the criteria employed to evaluate a PC casino. Each commitment has:

Highest quality graphics;
Easy loading and playing time;
Express payouts.

Kdo pa je tega ApkJoytiz-a spustil na forum?

Sedaj je že 10 let od tvojega neprijetnega dogodka, Megyca. Če še slediš temu forumu, napiši kako so se stvari spremenile v tem času.

Ceprav je ta tema stara ze deset let bom jaz vseeno dodala nekaj zraven in upam da mi lahko kdo da kaksen nasvet.

Torej vse se je zacelo pred stirimi leti, ko sem spoznala fanta, v katerega sem se cez nekaj mesecev zaljubila, vseeno pa se vedno ne vem kako je prislo do tega, saj sploh nisva bila tako dobra prijatelja, mislim, razumela sve se cisto v redu, ampak nikoli se nisva druzila. Od takrat ga vidim zelo zelo redko, morda dvakrat na leto, prav tako pa ze tri leta nisva spregovorila niti besede en z drugim. Vem da ima on punco in vem da pri njem nimam nobenih sans, vendar ga nikakor ne morem pozabiti. Dvomim, da se sploh spomni mojega imena, da se sploh spomni kdo sem. Pri meni pa je ravno obratno. Samo o njem razmisljam. Trudim se, da bi se zamotila s cim drugim, vendar je vsak poskus neuspesen. Sicer sem priblizno dva tedna nazaj ze mislila, da mi ga je koncno uspelo pozabiti, nato pa sem enkrat gledala fotografije izpred teh stirih let, in na eni izmed njih je bil tudi on. In spet sem bila na zacetku. Pocasi me vse skupaj ze spravlja v obup, ker vem da to ne pelje nikamor in da med nama nikoli ne bo nic, vendar, si ga se vedno nikakor ne morem spraviti iz glave. Ne vem vec, kaj naj naredim.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close