Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Kontracepcija Nekaj novega, drugačnega…..

Nekaj novega, drugačnega…..

Pozdravljeni,

objava je namenjena nežnejšemu spolu, zato prosim vse potrebneže samo obvoz. Imam abrahama in si želim spoznati dekle, damo za dopisovanje, kavico ali sok…naprej bova videla.

SEm poročen, v kolikor je to ovira….saj veš kaj mislim.  Nahajam se v Ljubljani, sem zelo odprta oseba, rad se šalim, obenem brez težav sprejemam šale na svoj račun. Opisoval se ne bom, ker se mi to zdi povsem brez potrebe. Sem povprečen moški, toliko.

Za vzpostavitev stika, prosim piši nas; [email protected].

Lep dan vsem želim.

Mene a sam zanima, kaj vam poročenim pete v glavi, da si tko brez sramu iščete novo?

Sem  zaseden moški    zato vas vprašam     kako bi na zabavi    prosil    eno punco   za ples    .

Rad   bi spoznal    vsaj eno punco    da bi za   50     let    skupaj    plesala

Upam da bo    punca    v obleki    da jo bi lažje   malo stiskal   k srčku    ljubezni   .

Vendar če bo punca pijana se bova vsaj    enkrat    poljubila    na ustnice    .

MedAsk

MedAsk je najnaprednejši pomočnik, ki se bo z vami pogovoril o vaših simptomih in vam pomagal razumeti kaj se dogaja z vašim zdravjem.

Chat

New Report

Close