Najdi forum

Dober večer Sara! Ma, tiste miss…zagotovo ne bomo gledali. Mi je vseeno, katera bo in katera ne bo. Načeloma navijam za Kranjčanko, če ji bo uspelo (ma da ji) bom pa vesela…
Lep večer vsem!
Angel
PS:Sara je pa lepo ime. Ful, ko strela. Povej, ti je tudi v resnici tako ime?

Sara ali lahko jaz prenesem pozdrave tistemu ……..LUMPU
Lep pozdrav – veš čigav

Dober večer Ficko! Vsaj eden, ki je tu gori. So vsi nekam…odšli.
Pozdrav!
Angel
PS:Vsaj ti odpiši!

živjo angel … živjo ficko
…..pa tudi pika nogavička in ostale punce 🙂

sam da ne bo kdo hud, ker smo zašli s teme 🙂
pozdravček , b.

ojojj, a sem forum zgrešila ….
sorry sara 🙂

Čer…Barbara! Ma, nisi nič zgrešila. Saj lahko napišeš tudi sem gori. Sva totalno sami, kriza!!
Piši no, vsaj ti.
Angel

angel … ob 21h na klepetu , ok?

No, prav. Boš ti tudi?
Angel

Angel, ja to je moje ime.Nekaj časa sem gledala Miss…. pa kaj samo pogledam jih pa ugotovim, da so dovolj samozavestne da so sploh prišle pred ekrane.Take srečam vsak dan oz.pardon..še lepše.Prav” ta lepe”kje se skrivate? Slišala sem, da se je Jonas, ki bi moral voditi to oddajo” pod.. v hlače od treme.Res dobil je neke mozolje po obrazu od samega strahu.Poleg njega bi moral nastopiti tudi Magnifico kateremu je sedaj Jonas odžrl oddajo in še kaj.No in tako je prišel na vrsto Primož.Vsaka mu čast! Tik pred zdajci so ga našli .Mogoče bo držalo “slab začetek ,dober konec”.Vidiš sem živ leksikon za ljubljanske trače.Pač prjatli povejo jaz pa naprej.
Na “altavisto” sem šla iskat drawing cart za prijateljico.Zelo slabe pozicije planetov ima, pa sem se oglasila zopet na našem over,netu in tako malo pokramljala.Sedaj pa grem gledat film iz videokasete.Čisto na koncu bom pogledala še finale misssss.Lahko noč in lepo spite vsi skupaj.

New Report

Close