Pozdravljeni, mene zanima kako naredit samomor brez bolečin?! Avta nimam, da bi si speljal cev not.. Prosim za nasvete

Nehaj se smiliti samemu sebi.


Pa si avto izposodi. Če ne drugače, pri rent-a-car.

Premisli še enkrat kje so tvoji problemi in kaj moraš storiti za to, da jih rešiš. Včasih se kaka situacija samo zdi nerešljiva pa to še zdaleč ni.
Samomor je le pobeg, ne rešitev.

Life is tough, but is tougher if you're stupid.

Ne predstavljam si, da ti nekdo da napotke, kako se speljati v drug svet in potem, v tem primeru tebe, nositi na svoji grbi, ker si to upošteval kot dober nasvet. Nekaj podobnega je bilo na Družinski medicini, ko je bil prisoten še pok. dr. Kersnik, ampak je on tako zavil s svojim nasvetom, da se mu ne bi ga splačalo upoštevati v delu, kako zaviti v to smer.
Poišči vzroke in posledice, kje se je zataknilo, kaj je tisto, zaradi česar ni trenutnega izhoda oz. ga ne vidiš, saj beg pred problemi ne nosi rešitve problemov, ker tudi izsiljevanje ni rešitev, prej težava ali problem, ker nekdo želi izsiliti rešitev, ki pač ni sprejemljiva, če se sprejemajo človeški kodeksi, pa čeprav nisi zdravnik. Ker rešitev ni, če nekomu pomagaš, da gre v svojo škodo ali poškodovanje in bi ga imel celo na vesti. Hvala lepa za tako pomoč, ki bi jo celo morda kdo dal. Vendar takšen nima niti sam vesti in se mu fučka za vse okrog sebe. Takega potem nahecaj, naj gre s teboj kam skočiti, če bo imel ob nasvetu tudi sam jajca, da bo to s teboj storil, ker je tako najlažje. Ali naj bi bil tvoj samomor za koga kazen, da mu že “pokažeš”?

En primer delanja samomora v tujini je bil, ko je šla oseba skočiti iz nekaj nadstropij, potem je padla na avto, avto razsut, oseba pa je odnesla “malenkostne” poškodbe. In si predstavljaj, da si je nakopala tako trojno dozo dodatnih problemov, pa osnovnega niti ni rešila. Kar ni smrt. Tudi samomor ni garancija. Če si predvidel, da gre tudi tu lahko vse narobe.

Povej, kaj te muči.

in postavljen bos pred se eno preizkusnjo.
in se eno…
in se eno…
ta krog se ne pretrga z begom.
upam, da najdes nacin, kako precistiti svoj motor. v TEM življenju

Jaz mislim, da so močne tablete še najboljša izbira, vendar jih moraš vzeti precej, da lepo zaspiš, če jih je premalo potem samo bruhaš po moje.

Seriously? Ljudje dajete nasvete posamezniku, kako storiti samomor? Sram vas je lahko. Ravno včeraj mi je kolega razlagal o znancu, ki je delal samomor z avtom. K sreči, neuspešno.

Pogovori se o svojih razmišljanjih z nekom, s katerim se razumeš. Ki te bo poslušal in ti bo v oporo. Vedi, da v tem nisi sam, da je ljudem mar zate. Če nimaš varovalne mreže se obrni na institucije, ki to ponujajo:
Psihiatrična klinika (klic v duševni stiski)[/url] 01 520 99 00, Delovni čas: VSAKO NOČ: 19.00 – 7.00. Lahko ostaneš anonimen.
– ali pokličeš na kakršenkoli drug telefon, tukajle imaš lep seznamček[/url], na tej strani jim lahko tudi napišeš pismo ali si ogledaš seznam dežurnih psihiatrov.
– uporabiš pa lahko tudi spletno klepetalnico ter v živo klepetaš[/url] s svetovalcem.

Želim ti, da ugotoviš, da je življenje vredno živeti in se pobereš iz te situacije. Srečno!

Življenje samo po sebi je lepo, umreš lahko še vedno prezgodaj. Če ti življenje smrdi ti priporočam kak obisk Onkološkega inštituta, da boš videl kako srečen si lahko, ker si zdrav. Vsi problemi se dajo rešiti, samo treba se je konstruktivno lotit svojega življenja.

New Report

Close