Najdi forum

Ne znam naprej!?

pozdravljena,

opozorili so me, da niste dobila moj odgovor. zato vam pisem se enkrat. Hormoni in njihove zleze so zelo zapletena in kompleksna zadeva. Pa se povazni so z ivcevjem, saj morajo komunicirati s celim telesom svoje “odlocitve”. Ce nam primanjkuje energije (vzroki so najveckrat dolgotrajni stresi), nase telo odklaplja organe in se osredotoca na to, da imata zivcevje in hormoni dovolj energije za delovanje. Ker pa energije zmanjka tudi za njiju, pride do posledic kot jih cutite tudi vi.

Ali bi poiskusila nov izdelek, ki vam omogoca tvorbo zadostne kolicine energije in hkrati cisti telo stresnih skodljivih snovi. Na http://www.cellfood.si lahko pogledate izjave oseb, ki so uzivale Cellfood izdelek in kako so bile bolj aktivne, boljse volje, z manj bolecin, vnetij, tudi vrtoglavic,…..
Lahko napisete na [email protected] in boste dobila izcrpnejso informacijo.

Zivljenje je veliko lepse, bolj bogato, ko imamo dovolj energije. Pa tudi ce imamo kaksen “defekt” na katerem od nasih organov.

Veliko veliko dobre volje, saj si jo zasluzite,

lp m

Draga Polonica
čisto slučajno sem odprla ta forum v iskanju nekaj drugega in prebrala vaše pismo. Sem pa zdarvnica in edino kar lahko povem je, da je Hashimoto tiroiditis kronično vnetje (ponavadi dedno) ščitnice, ki se manifestira z predvsem zmanjšano funkcijo žleze in s tem posledično zmanjšanim izločanjem hormonov.
Če vam je zdarvnik predpisal hormone(Euthyrox), , svetujem, da jih čim prej začnete jemati.
Terapijo boste morali najverjetneje jemati doživljensko, ampak verjamite, da boste čez nekaj časa ( in sicer zelo hitro) začutili poboljšanje.
Mogoče se ne bi odločila za ta odgovor, vendar so mojemu partnerju tudi ugotovili Hashimoto tiroiditis in po hormonski terapiji je kot prerojen. Iz zornega kota zdravnika, pa samo lahko pivem, da si preberete, kar nekaj na spletu dostopne literature, o delovanju hormonov ščitnice, in mislim, da boste sama našla odgovor na svoje vprašanje
Želim vam vse najboljše

New Report

Close