Najdi forum

ne vem kaj je narobe

Ne vem kaj mi je… po pravici povedano sploh ne vem če mi kaj je…

Stara sem 16 let. dve leti nazaj mi je umrla mami, očeta nikoli nisem poznala, tako je skrbništvo dobila moja sestra. Eno leto je bilo vse v redu. Bila sem taka, kot prej. No, skoraj. Čustva so se v meni nabirala, jaz pa jih nisem znala izraziti. Povrhu vsega, sem bila sama. Moja sestra je živela pri fantu, jaz pa sem se vsak dan vračala v prazno stanovanje.

Kako leto nazaj sem se začela rezati. Nisem več znala drugače. Počutila sem se nevredno, neopazno. Nikomur ni bilo mar zame in v ničemer nisem bila dovolj dobra. Zaradi brazgotin sem začela še bolj lesti v ozadje. Bila sem vedno bolj sama. Tri mesece nazaj sem se vzela v roke. Nehala sem z rezanjem, vendar pa občutki niso izginili. Na vsake toliko se še vedno zalotim z britvico v roki, ampak drugače ne gre. Zdaj se je moja sestra preselila nazaj k meni. Ne morem reči, da je to bistveno izboljšalo zadevo. Mislim, da je napaka nekje v meni. Nikoli nisem bila zadovoljna sama s sabo. Nisem dovolj suha, nisem dovolj pametna, nič nisem.

So trenutki ko se počutim na vrhu sveta, prej ali slej pa padem v neskončno praznino…

Pozdravljena Larme,tudi jaz sem to počela par let nazaj,bila sem precej osamljena,neki sem se doma skregala in tako se je začel,če se mi je zdelo da sem v brezizhodni situaciji,sem se tako nekako sprostila, in potem bila celo nekako ponosna na svoje rane,vse sm skrivala.Ne vem niti točno kdaj sem nehala s tem,spoznala sem ene prjatle,skoz sem bila zaposlena,sedaj imam čisto druge probleme in ne pomislim več da bi se porezala,zdi se mi brezveze.Vem pa kako je bilo takrat,bilo mi je všeč,da je bilo to nekaj samo mojega,bilo je pomembno.

Pozdravljeni!

O vaših težavah smo na tem forumu že govorili, poglejte malo nazaj (tema ‘nož :(‘, januar in februar 2007), sigurna sem, da boste pridobila kar nekaj informacij.

Dejstvo pa je, da se z vami nekaj dogaja. ‘Kaznovanje’ sebe z urezninami je znak duševne stiske, zato vam svetujem da skušate kar najhitreje poiskati pomoč oziroma rešitev.

LP
Petra, ŠENT

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close