Najdi forum

Iščeš delo? Ponujam ti najboljše delo pri katerem sam-a odločaš o zaslužku, delu, terminu dela itd. Čisto na kratko-ljudem dajemo moč, da prevzamejo odgovornost za svoje zdravje osebno rast in finančno neodvisnost. Te zanima? Piši ali pokliči na telefon 041 650 998. Lep pozdrav Damjan.

Ja,….ja….poznamo te reklame. Ne, zavarovalni zastopnik pa res nočem bit. :)) Ne bom prosila ljudi, da sklenejo zavarovalno pogodbo.

Pozdravljeni!
Sem iz MB in iščem delo- čiščenje in pospravljanje, likanje, kuhanje, nakupovanje, urejanje vrta ali okolice, skratka vsa možna domača opravila. Sem zelo marljiva in pedantna pri delu. Če ste zainteresirani, me kontaktirajte po mailu: [email protected]

Hvala lepa!

Želim biti pošteno plačana za vsako minuto svojega trdega dela, ki ga nudim kjerkoli sem zaposlena. Temu, kar ponujate vi, se z drugimi besedami reče takole: “plačani boste od prometa”.
Raje grem pucat stranišča, kjer je vsaka minuta mojega dela efikasna in tudi plačana, kot pa da cele dneve pljuvam kri, zvonim na vratih, telefonarim, prijazno tečnarim, posedam po seminarjih in na vsake kvatre naletim na tepca, ki mi bo nasedel. Potem pa še od tega dobim nek mizeren procent.

Pa veliko sreče želim vam, če ste prava oseba za to. Vendar preračunajte, ali vaš zaslužek odtehta vse stroške, ki jih imate!

New Report

Close