Najdi forum

Enostavno ne morem več. Ubija me ljubosumje in ne najdem poti iz tega. Imam čudovitega moškega, skupaj sva pol leta oba imava otroke od prej,ogromno skupnih točk in se drugače res dobro razumeva, jaz pa tuhtam in tuhtam”kaj pa če laže…kaj pa če me nima rad…kaj pa če….” Ko pogleda za kako zensko me kar razžira. Vem da to ne pelje nikamor vendar ne najdem poti. Prebrala sem že kar nekaj knjig od Sanje Rozman..pa Vražji zakonci…pa Teorija izbire od Wiliama Glaser. En kup dobrih nasvetov. Malo se poberem potem pa spet. Ogromno prispevkov je tudi na forumih na to temo, tudi tu sem ogromno brala pa ne najdem kakšne izkušnje kako premagat ljubosumje, kako na kakšen način je to komu uspelo????

Pozdravljeni!

Glede na to, da ste zbrala veliko informacij o vaši težavi in jo skušali rešiti, žal neuspešno, se vprašajte kje je pravzaprav vzrok? Lahko ste že v otroštvu oz. kasneje doživeli kakšno bolečo izkušnjo morda izgubo?

Svetujem vam, da skušate poiskati pomoč terapevta in odpraviti težavo, ki vam greni življenje. Zavedajte se, da zaradi neracionalnega ljubosumja trpi tudi vaš mož.

LP
Petra, ŠENT

Hvala! Terapevt!!!!!… Kako najti pravega??? Res se trudim na vso moč ampak tudi sama ugotavljam da nekak problema nebom mogla rešit sama poskusila sem poslat precej obširno zgodbo tudi Meti Malus in Sanji Rozman Pa nobenega odgovora. Že dve leti nazaj ko sem izgubila prejšnjega partnerja sem poskusila prit v stik z Sanjo Rozman pa po dveh letih še nisem dobila odgovora. Nekak sumim da bi lahko šlo pri meni za odvisnost od odniosov oz. soodvisnost ki bi bila posledica življenja z alkoholikom samo ne razumem…. zdaj ko sem spoznala res zelo prijetnega človeka, ki ga imam zelo rada, s katerim bi lahko zaživela popolnoma drugače, bom pa menda uničila vse kar imam. Mi lahko svetujete na koga naj se obrnem sem s koroške

Poglejte si portal ‘Ne boj se’ kjer so setavili spisek terapevtov, na njem boste našli še številne druge koristne informacije.

LP
Petra, ŠENT

Obrnite se na forum Partnerska in zakonska posvetovalnica… (ali nek podoben naziv na tem forumu). Tam vam bodo dali kak dober komentar na vašo težavo in tudi, če vas bo nadalje zanimalo, obrniti vas na kakega dobrega psihoterapevta. Ker verjemite, za to niste krivi sami, ljubosumnost je nekaj kar je vaš odziv na pretekle izkušnje, ki pa jih še niste verjetno niti spoznali, kaj šele razrešili.

Vse dobro.
Ajda

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close