Najdi forum

Ne morem ga pozabiti

Prosim za nasvet. Ne vidim se ven iz težav. Imela sem resno zvezo s fantom, ki me (zame) povsem nepričakovano zapustil. Načrtovala sva skupno življenje, etc……., potem pa me je po nekem prepiru enostavno zapustil. Veliko vlogo pri tem je odigrala tudi njegova družina, ki me ni sprejemala. Jaz pa sem ga iskreno ljubila in verjela, da on mene tudi. Najbolj boleče od vsega je dejstvo, da ni imel druge in je še vedno nima….. v bistvu še danes ne vem, kaj sem storila narobe in se večkrat zalotim pri tem, da premlevam dogodke iz preteklosti – z njim – in iščem svoje napake. Počutim se prazno, brez cilja… in nesposobno se popolnoma predati. V postelji z njim je bilo čudovito, bila sva pa tudi prijatelja, lahko sem mu vse zaupala in včasih sva se ure in ure pogovarjala. Jaz sem bila z njim neizmerno srečna, verjela pa sem da je tudi on srečen z mano. Pa ni bilo tako…….Naenkrat sem izgubila najboljšega prijatelaj in ljubimca. Kot bi mi kdo umrl. Dolgo sem žalovala, zdaj je že bolje. Vendar pa ne verjamem, da bom še kdaj srečala koga, s katerim bom srečna.
Imate kak nasvet? Bi morala k psihiatru na posvet?

Spoštovana Dolores,

ne hodite k psihiatru, zato ker niste bolni, bistveno koristneje bo za vas, da se ne izogibate družbe svojih vrstnikov. Ne gre toliko za to, da bi na vrat na nos dobili novega partnerja, ampak da bi se otresli principielnega nezaupanja do moških. Po vsej verjetnosti se vam bo ob tem razkril tudi razlog, zakaj vas je partner zapustil, vedeli boste torej kakšnih ravnanj, pričakovanj ali situacij se morate v bodoče izogibati. Ne čemite torej doma in ne tuhtajte, življenje je pred vašimi vrati.

Najlepša hvala za spodbudne besede. Se oglasim, kako in če kaj napredujem!

nova
Uredništvo priporoča

a ti naj js neki zaupam ?
– star sm 19 let in glih učeri sva šla narazen z eno punco iz Žalca. To punco sm spoznal lani v Celjskem parku, na končni zabavi ob koncu šolskega leta … full se mi je dopadla .. pa to Pol pa sva med poletnimi počitnicami izgubila zvezo… ta stari so ji (baje) vzeli telefon. Js sm jo tud mal že pozabu med počitnicami !
Pa v petek ( 3 tedne nazaj ) jo js pokličem , full se pogovarjava ( 3 ure skup ) pa to ,. pa je rekla da bi se v petek dobla.(2.11.) Js sm bil takoj zato in sva s res ! Problem je bil sam ta da je ona mela fanta , ki je albanc in ji doma starši te zveze niso pustili ………. Tu nastopim js , še sam sm ji reku ostan s tem tipom pa to, le kaj vidi na men …. Sploh je nisem k sebi napeljeval ….. povedal sm to kr mislim…
Ona pa skoz ne ne ne ….. tak enkrat morma it narazen, ker ne morem bit znjim , ter se skoz skrivati pred tastarimi ….. Full mi je govorila , to da bi midva začela , da se ji full dopadem … pa sm reku ok . Pol pa v soboto se ne oglas na telefon, ne piše sporočil , nedeljo isto …… kot da me nepozna …
Pa grem v pondeljek v Žalec… si vzamem čas , najdem njen blok ….. pozvonim …neodpre… pošljem sporočilo …kličem….NIČ …..
Pa grem ven , se vsedem na klopco … pa grem pisat pismo ……izpovem ljubezen do nje …. ter ga pol vržem skozi priprto okno ( nisem se spolno na nabiralnik) in grem ……..
Fora je v tem da to pismo najde njena mama ……… baje jo je full napizdla ….
Pol pa mi včeri pošlje sporočilo … sami verzi ( sam dolgcajt ) …. Pol mi pa reče da je bla v petek 100% da bo z menoj ………. Vendar pa je ostala s tastarim tipom … OK. sj ni problem … to bi mi že lahk u petek povedla …….. punca me zaigrala , (zlorabla ) ………………………. nič ne moreš …….. pa tak rad sm jo imel ….

P.S- moral sm se nekomu izpovedat (mal dolg sm nakladu )

New Report

Close