ne mir v sebi

Pozdravljeni!

Zdaj mineva okoli 6 mesec odkar imam ne mir v sebi in na trenutke tesko globoko zadiham kot da imam 100kil na pljučih.. občasno ponoči tudi tesko zaspim zaradi tega.. Res pa je da so za tem težave bile v ozadju in vsakodnevno sekiranje. Morda kdo ve kaj narediti da bi se stanje izbojšalo.?? Hvala za vase odgovore. Lp

Pozdravljeni,

toliko je podobnih pisem s podobno vsebino. Živimo v času, ki ni ravno prijazen do večine nas. Toliko strahu, negotovosti, kaj bo, različne oblike mobinga, manipuliranja, sprenevedanja, tesnoba,….. VSE TO DOŽIVLJAMO vsak dan, že mesece in leta. In vsi mislimo, da ti psihični stresi ne puščajo prav veliko posledic na našem organizmu. A jih. In to zelo grde oblike skrivnostnih sistemskih obolenj. Lahko si pomagamo.
Spodaj vam bom pripela enega od kar nekaj odgovorov na zelo podobne stiske veliko ljudi. Sploh niste edini, ki se soočate s takšnimi težavami in si ne znate poiskati odgovora.
Preberite si. Biologija že vsaj 30 let ve in ima dokazano, da si resnično lahko pomagamo in preprečujemo vsem mogočim dražljajem, (ki povzročajo v možganih prave cunamije), da so povod za nastanek napak v delovanju posameznih organov. Tako se potem začnejo razvijati kronična degenerativna obolenja (astma, KOPB, MS, Alzheimer, diabetes, aritmija,revme, alergije,rak,..)

Če vas bo zanimalo še kaj, sem vam vedno na voljo,

lp m

Ali ste se tudi vi znašli v začaranem krogu, aritmij,, težkega dihanja, stiskanja v prsih, panike, … tablet in tabletk, neskončnih pregledov pri tem in onem specialistu,…in odgovora ZAKAJ, od nikoder??!!
Aritmija in palpitacije, pa težko dihanje, stiskanje v prsih, nezmožnost globoko vdahniti,…..vse to je simptomatika, posledica stresnih dogodkov, ki so TAKO ZNAČILNI za zimske, še posebej decembrske dni!.

Naše telo ob stresu potrebuje OGROMNO ENERGIJE. V prvih epizodah stresa, ga telo še nekako uspeva uravnovešati. Ko pa si stresi sledijo eden za drugim, dan za dnem, mesece in leta…potem pa telo tega enostavno ne zmore več. Možgani so tisti organ, ki potrebuje največ energije. Ko začne zmanjkovati energije (ATP molekul), potem možgani enostavno jemljejo energijo drugim organom. Sprva mi tega niti ne čutimo. Čutimo, opazimo samo tako, da pobledimo, da otrpnemo, da nas požene na stranišče, da nam dih zastane,… (to so znaki, ki povedo katerim organom so možgani odvzeli energijo. Na primer:Ko otrpnemo, to pomeni, da so možgani odklopili naš gibalni organ,...)

Ko pa se to ponavlja in ponavlja, potem pa začnejo TRPETI TISTI ORGANI, ki so pri vsakem posamezniku “genetsko šibki” (to pomeni, da smo se rodili, podedovali na nekem organu – lahko tudi na več organih, neko manjšo napakico ali slabše delovanje). In TI “ŠIBKI ORGANI” nam sedaj SPOROČAJO, da možganom zmanjkuje energije in da oni (ti organi) zato zelo trpijo in s tem delajo napake, nepravilno delujejo.
Srce, možgani, imunski sistem in endokrine žleze so tisti najpomembnejši organi, ki tudi začnejo največkrat SPOROČATI, nas KLICATI NA POMOČ!

Pri marsikomu od vas je zelo podobna slika.
Zavedati se morate, da bi se morali najprej SOOČITI s svojimi STRESORJI.
Kateri so tisti dejavniki, ki vam povzročajo stres. In poskusiti se ČIM BOLJ izogibati tem dejavnikom. Ker pa to največkrat ne gre (vzroki so v službi, mobing, čustveni dejavniki,.. ali ni tako?), potem se jih moramo naučiti OBVLADOVATI. Zato obstaja cel kup tehnik (joga, meditacije, avtogeni trening, ayurveda je ena boljših starodavnih medicin, ki popolnoma podpirajo sodobno znanje biologije našega organizma, … ali samo globoko mirno dihanje).

Tudi ne bo pomagalo, če boste izvajali te tehnike sporadično, včasih. Potrebno jih je izvajati vsak dan in še ob istih urah.
TO JE ZELO ZELO pomembno. Tako telo učimo NOVE VEŠČINE – Obvladovanje stresa.
In tako kot smo se naučili veščine branja, pisanja, vožnje kolesa, avta,….enako se LAHKO NAUČIMO OBVLADOVATI SVOJE MOŽGANSKE CUNAMIJE. V šoli smo se novih veščin učili nekaj let. Tudi dober šofer postaneš, ko prevoziš vsaj 3000km. In seveda ves čas ponavljaš te veščine. Tako postanejo za naš organizem rutina, navad. Nekaj samo po sebi umevnega. ENAKO lahko postane tudi veščina, navada – OBVLADOVANJE STRESA, a le, ko jo redno vsak teden vsaj 4-krat vadimo.

Verjemite mi, da boste lahko hodili od specialista do specialista, dobivali cel kup tablet in tabletk, odkrivali vam bodo nove in nove napake….zavrteli se boste v ta začarani krog , kjer ne bo konca. Poskusite si najprej priznati, kaj je tisto, kar vam povzroča psihične težave, neugodje.
Poglejte, kako se prehranjujete, koliko VODE popijete in kako se rekreirate ter KAKO SPITE!
Če boste do sebe odkriti, boste hitro ugotovili, kje so tisti dejavniki, ki so za vaše zdravje pogubni……

Ker pa je v začetku to zelo težko in tudi energetsko zelo izčrpljujoče, ali bi poskusili s Cellfood kapljicami? Pomagale bi vam prebroditi te začetne težave, ta velik manjko energije. In to bi vplivalo tudi na vašo aritmijo in slabše “kisikanje” organizma kot celote. Če vas zanima, se lahko obrnete na [email protected], pa vam bomo lahko še posebej odgovorili in priporočili kako.