Pozdravljeni,

sem zrela odrasla ženska z diplomo likovne pedagogike. Sedaj sem youtuberka, strimam na Twitch in živim v Lj v najemu. Ne razumem zakaj še nimam moškega. Kje ste vsi ki ste me obletavali pri mojih 18 letih? Snemam se, urejena sem, prihrankov nimam. Imam svoj avto in želje.

Pa vendar noben pravi ne pristopi ali piše. Vsi bi samo hitri seggs. Želim biti žena, poročena, otroček, srečna, zadovoljna, izpolnjena. Ne vidim možnosti, ni opcij.

Vidim pa veliko obsojanja, ljudje se vtikajo vame in mi solijo pamet. Poskušam živeti svoje življenje, težko mi je. Mladost mineva, lepota tudi. Čutim biološko urico.

Prosim za nasvet kje spoznati moškega ker s fantki sem opravila.

Problem verjetno tiči v vaši definiciji “pravega” moškega. V SLO je v starostni skupini 30-34 let ~130k moških, od tega se delež samskih giblje okoli 40%, kar pomeni 52k možnih kandidatov. Tipično ženske zahtevajo od partnerjev karakteristike, ki so enakovredne ali (bolj pogosto) boljše od lastnih:

    izgled, če je ženska 6/10, izbere moške, ki so vsaj 7/10 višina, večina žensk želi partnerja, ki je višji od nje (>185cm) izobrazba, enakovredna oz. višja dohodki, višji ostale osebne karakteristike, ki so odvisne od posameznice

Če v grobem predpostavimo nekoreliranost, lahko med seboj množimo deleže je v starostni skupini 30-34 izgled (>=7/10) 0.3 * višina (>185cm) 0.25 * izobrazba (>=vš.) 0.4 * dohodki (nadpovprečni) 0.5 * samski 52k = 780 kandidatov na celotnem območju Slovenije. Če se omejimo še na osrednjeslovensko regijo (25% prebivalstva) je št. kandidatov 195, od vseh moških 30-34 v tej regiji – 13k. Z drugimi besedami izmed 70 moških samo eden ustreza izbranim kriterijem. Kaj to pomeni v praksi? Pravi moški se bo pojavil le nekajkrat v življenju zato se je treba zavedati, da je razmišljanje “mogoče bom spoznala še kakšnega boljšega” destruktivno, še posebej ker je z višjo starostjo potrebno tekmovati z mlajšimi ženskami, kar še zmanjša dostopno populacijo. Edino kar pomaga je zniževanje kriterijev in višja samoiniciativnost npr. spoznati se z novim vsak teden.

Še pogled na trenutno stanje odnosov z moške/”fantkovske” strani: razna gibanja seksualnih osvobajanj in feminizma imajo svoje posledice. Ženske želijo biti svobodne in eksperimentirati v svojih 20-tih nato pa se “najdejo” v 30-tih in želijo ustvariti družino po tradicionalnih vrednotah. Problem je ker svet ni več tradicionalen, povprečni moški, ko ustvari dovolj premoženja za družino ima na voljo le ženske z velko prtljage s katerimi je zelo težko ustvariti stabilno družino. Vse več se nas zaveda, da nismo bili prva izbira in da so pred nami greli postelje številni drugi, ki so zaradi svoje vrednosti bili deležni t.i. hitrega seggsa. Morda, bi se to še nekako dalo preživeti, vendar nastanejo problemi, ko zveza postane “dolgočasna”, saj nikoli ne bomo imeli enakega učinka, kot npr. Janez iz mladosti bil deležen vseh raznih umazanij iz tretmaja 50 shades of gray, bo za nas na meniju “boli me glava”. Potem pa sledijo razni problemi, frustracije, ločitev, ipd.. Iz naše perspketive (povprečen moški) je bolje, da ostanemo sami – veliko manj problemov, mir, zadovoljstvo.

Pozdravljena YouTuberka,

predlagam malo retrospektive. Upam, da ne vzameš mojih besed zlonamerno 🙂

Pa vendar tvoj kratki opis nekaj pove o tebi:

sem zrela odrasla ženska z diplomo likovne pedagogike. Sedaj sem youtuberka, strimam na Twitch in živim v Lj v najemu. Ne razumem zakaj še nimam moškega. Kje ste vsi ki ste me obletavali pri mojih 18 letih? Snemam se, urejena sem, prihrankov nimam. Imam svoj avto in želje.

Opis je kot besedilo za razpis na delovno mesto (snemam se, imam avto, želje,…) …. premalo prave energije in “passion”, če se mene vpraša 🙂 Zdaj boš rekla, kdo sem jaz, da te sodim. In prav imaš, neznanec z interneta. Ampak za pravi “switch” se bo treba poigrati s spoznavanje svojega bitja in se malo odstraniti od ego-ta.

Verjami, bitje (podzavest) ti bo dalo odgovore kaj te veseli. Ko boš resnično uživala v vsakdanjih opravilih (etc. hobiji ipd.), boš kar naenkrat oddajala privlačno energijo in glej ga zlomka, mogoče spoznaš “The one” na poti v trgovino….

….in takrat ne boš srečevala fantkov, ampak moške.

Pravi moški ve kaj hoče. Hoče pravo žensko. Iskreno se vprašaj: Sem v tem trenutku prava ženska, ali potrebujem še malo časa… 🙂

p.s. Meditacija in podobno je top orodje za to 🙂

Bodi v cvetju in se vidimo (mogoče) na YouTubu 🙂

 

Pozor: Preden bo vaš komentar javno viden, ga mora odobriti moderator.

New Report

Close