navijamo za fanta

oktoberka sem, pričakujem pa tretje dete, imam dve punci, navijamo za fanta, jutri imam prvi pregled, malce me je strah, ker nimam nič slabosti, nič se z mano ne dogaja, razen tega da je bil test pozitivne. Dete je prišlo nepričakovano, za prvi dve sem se zdravila za neplodnostjo, obe so spočete s pomočjo ginikologov in laparoskopije. sedaj sem na začetku zadnja M je bila 1.1.2006, PDP naj bil bil 8.10.2006 a je katera med vami naredila kaki test napovedi spola?Želim si le zdravo deto to je ločigno, a me vseeno matra če bo tokrat fant? Se da kako ugotoviti!

p.s. ima katera doma kozmobiloški kolendar? Tam je pisalo glede na luno, če poznaš datum zanositve…

Najprej čestitke, seveda ti privoščim tudi dečka, samo ne verjemi nekim napovedim, jaz imam ena ena, pa mi po koledarju obakrat narobe kaže, spol je lahko viden že na nuhalni, ali kasneje 21 teden. Kaj pa bo, boš 100% vedela šele takrat ko bo privekal na svet. Ne verjemi napovedim babic, tet in podobno, ker kako nosiš otroka sploh ni indikator spola.

Lepo nosečnost

Pozdravljena in čestitke! Ja no, kot so že rekle, ne zanašaj se na razne napovedi, pa oblike trebuha, to je bolj za zabavo. Tudi jaz sem ful radovedna, sem v 18 t., pa se na NS ni vedelo, enkrat kasneje spet ne, zdaj čakam pregled v 20 t, če bo dete pokazalo, pa vseeno tudi ne bom vzela 100%. Priporočam ti, da karkoli ti bo rekel tvoj gin. vzemi z rezervo, saj se lahko zmoti, da ne bo potem preveliko razočaranje, čeprav konec koncev, si vse želimo zdravo dete. Držim pesti za zdravega fanta in mojo zdravo punco.

Na ringaraja.net poglej pod: fantek ali punčka, tam ti ena forumovka izračuna spol, glede na tvoj datum rojstva.

Kolikor vem je ponavadi tretji otroček kar istega spola kot prvedva v primeru da sta le-ta istega spola.
Torej dva fanta, tretji tudi fant, dva deklice tretji otroček tudi deklica…..

Ti želim, da podereš to teorija…..pa seveda še katera druga 🙂)))

Jaz in moj krog prijateljev in znancev pa res ne poznamo primera, da bi bilo drugače 🙂))

Tole pa ne bo čisto držalo (razen, če ni imel poštar prste vmes 🙂). Moj partner ima 2 starejši sestri.

Lp

Super!
No potem lahko rečem, da “eno poznam” 🙂)))

Upam, da se javi ša kakšna!!!

Tudi jaz poznam kar nekaj primerov, kjer sta najprej 2 dekleti, tretji pa fant….Je pa res, da naj bi bila statistična verjetnost, da bo tretji otrok istega spola kot prva dva (če sta istega seveda), kar 70%…

Samo to je le statistika….saj veš: človek obrača in obrača, bog pa obrne 🙂

Pri nas smo si pa že od prvega dalje želeli deklico. Pa je bil prvič fant, pa drugič fant, pa tretjič tudi fant. In se odločimo za še četrtega. Na žalost se je nosečnost slabo končala – pa zopet je bil fant. Prazno naročje pa je bilo hujše od vsega. Pa kaj če je bil fantek – bil je moj in nepopisno je bolelo dejstvo, da ga nimam več. Oditi iz porodnišnice brez štručke v rokah je zelo, zelo hudo. In praznina je bila tako zelo huda, da sem MORALA imeti še enega. In glej – mali angelček je naredil prostor SESTRICI. Sedaj imamo našo deklico. Vsi po vrsti smo zaljubljeni vanjo.

Sem sama starejša sestra mlajši sestri in še mlajšemu bratu, tako da…to me ne tolaži, hvala nika tvoj post mi je napolnil oči sreče za vašo deklico;)))

Veš, tudi jaz sem starejša sestra mlajši sestri in še mlajšemu bratu. Tako da – čisto možno je, da boste tokrat dobili fantka. Vsekakor pa ti ga iz srca privoščim in držim pesti, da se ti želja izpolni.

Tudi jaz imam mlajšo sestro in (še) mlajšega brata, je pa bilo kakšna 2 meseca nazaj v Astro novicah, teorija nekega zdravnika, da naj bi bil spočet fantek, ko je luna v moških znamenjih (lev, vodnar,…) in deklica ko je luna v ženskih znamenjih.
Tudi jaz imam punčko iz ICSI postopka, ta nosečnost pa je popolno presenečenje (seveda zaželeno), je pa bila luna v moškem znamenju, tako da bom sptembra povedala ali to drži!!!

Emanuela sem ti pisala na mail, pa mi ga zavrača a se mi lahko prosim ti oglasiš

New Report

Close