NATREEN

Pozdravljeni!

Nekje sem prebrala in nato še slišala, da umetno sladilo natreen vpliva na rodnost, in sicer negativno.
Sem redna uživalka kave z natreenom, pa naj povem še, da imam tudi nekaj problemom z zanositvijo, pol pa še kej tazga zveš, pol je pa fertik.

Skuz na to mislim, prosim vas lepppppoooo za odgovor!!

LP, martina

Spoštovani!

Kolikor vem, naj natreen ne bi smel imeti nobenih tovrstnih neželenih učinkov. Seveda nisem ravno najbolj poučen o zadevi, a v količinah, ki jih zaužijete vi (slajenje kave), to ne bi smel biti noben problem. Ne poslušajte vseh modrosti tega sveta. Nikoli ne bom pozabil, kako so v času mojega otroštva krivili paradižnik, da naj po povzročal raka. Podobnih neutemeljenih govoric je med ljudmi še več. Ne nazadnje nikoli ne bomo vedeli prav za vsako potankost in četudi bi, se vsem pastem v življenju ne bi mogli izogniti. Kaj pa bi potem življenje sploh še bilo? Razumem vaše pomisleke, a poskušajte se osredotočiti predvsem na pozitivne stvari.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

se čisto strinjam z gospodom zdravnikom.
zakaj pa ne uživate sladkorja?pa ne da hujšate halooo?saharin vabi!
ja glede paradižnika pa tole-tudi jaz se tega spomnim sploh so rekli da povzroča raka tisto zeleno na sredini- po novih dognanjih ga pa zavira in vsebuje snovi ki so odlični oxidanti-npr selen in tokoferol vitamin e!!!
ja ne berite preveč he he bay

New Report

Close