natisek

Vljudno prosim za pomoč, kajti na obeh palcih na nogi sta se mi naredila natiska, ki strašansko bolita. Kako si naj pomagam. Hvala za odgovor in lep pozdrav

Spoštovani!

Namakanje, mazanje z mazilom, ki ga dobite v lekarni, pediker… in če to ne bo pomagalo, potem pa vam jih lahko zdravnik izreže. Nekaj časa se potem ne hodi najlaže.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

Pregovor: "Eno jabolko na dan podi zdravnika stran."

Lep pozdrav. Kot je napisal Janko, bi naj te stvari pomagale, vendar iz svojih izkušenj lahko povem da nič od tega ne pomaga. Sam imam natisek v sredini podplata, oz. takoj za prsti kjer je največji pritisk teže ko hodiš. Poskusil sem že vse možnosti, tudi dva krat že operacijo, vendar se je po 2 letih vedno ponovilo. Zdaj sem dobil iz Nemčije nekakšno mravljično kislino, ki si jo kaneš eno kapljico na sredino natiska, vendar je to zelo mučna uporaba, ker ko to prodre noter, trga in boli ko tristo hudičev. Sam več tudi ne vem kaj naj naredim oz. kaj naj uporabim, da bi se enkrat za vselej rešil tega problema. Tako da, če ima kdo kakšen koli nasvet, ve za kakršen koli “zvarek”, bi lepo prosim da mi (nam) javi.

Lep pozdrav.

New Report

Close