Pozdravljeni , imam uprašanje ?

No star sem že skoraj 30 let , včasih sem bil malo bolj sramežljive sorte , no to se je že nekaj časa nazaj spremenilo , no nikoli pa nisem imel neke resne zveze , mogoče si zdaj mislite da sem malo čuden , no drgač čist normalen človek. Zdaj je bila pa še ta korona itd…. nikoli nisem bil lih za kakšne avanture , bolj resen , no še vedno samski in boljim se da bi v današnjem času težko dobil kakšno resno punco , glede na to da sem toliko časa sam , ali se pa mogoče motim.? Ne vem 🤔

Vsak ima svoj tempo, pogostosti in intenzivnost.. zato tudi “normalnost” ne obstaja. Vsak človek je unikatno različen od ostalih.
Paradoks zahodnih družb je, da nam sicer ves čas poudarjajo individualnost, ki pa je hkrati ne priznavajo (in jo ves čas zatirajo z izrazi kot je “normalnost”).
Vzhodne družbe so v tem pogledu prijaznejše, ker se zavedajo, da je človek socialno bitje – soodvisno od drugih. Elite pa seveda ljudi z zelo podobnimi prijemi držijo v šahu, npr. : karmo in kastami (med katerimi praktično ni prehodov!).
Skupni imenovalec je: bolj, ko si podrejen, bolj si “del družbe”. Vprašanje je samo, kaj ta družba od tebe tiho pričakuje poleg klanjanja avtoritetam in oblasti: se zaročiti pri 21ih, poročiti do 25 in imeti otroke do 27ega leta starosti…

Čim izstopaš iz povprečja, na vhodu ali zahodu, ne boš več “normalen”.. nisi del družbe. Nauk zgodbe?

NORMALNO JE BITI NENORMALEN!

De omnibus disputandum..