Najdi forum

Nasvet-alergija?

Od 1m starosti dalje imamo izpuščajčke po obrazu (ob vlagi in toploti še rdečico), dr. nam je predpisal kremico, ki je super in pomaga čez noč….vendar brez tega ne gre več…testi (odvzem krvi) za alergije na mleko, moko, jajce so bili negativni….dieta brez jajc in mleka ne pomaga….mehčalca ne uporabljamo….prašek? Če pa so izpuščajčki le po obrazu…..mi lahko svetujete kaj naj še ukrenemo….

LP, M

Naš je bil obupen do 3. ali 4. mes, nato se je koža sama sčistila.

[url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/u506550.png[/img][/url] [url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/p506563.png[/img][/url]

Kaj pa šampon, milo? Meni se zdi, da je naša dobila pikice po čelu od mila. Pa seveda nisem umivala z njim po obrazu. Tako da zdaj še bolj poredko umivam z milom.

nova
Uredništvo priporoča

Mi imamo pa mozoljčke po desnem ličku. Smo bili pred 2 dnevoma v posvetovalnici in zdravnik ni nič rekel da bi bilo kaj narobe. Tudi mama me tolaži, da se bo spucalo in da sem jaz še hujša bila.

Mi smo imeli nekal podobnega pri dveh mesecih, smo šli z miškom k dermatlogu in nam je predlagal (po terapiji z Bpanthenom in oljem) naj kupimo Eucerin z 3% uree. Od taktat ima res lepo kožo in ni se mu več ponovilo, zdaj skoz uporabljamo to kremo.Seveda pa ni rečeno da je to isto. Poskusi z obiskom dermatologa, če se ti res zdi prehudo.

Oj…..nany…kje se to kupi….? Mi eno kremico imamo, a ko nehamo mazat, se spet pojavi 🙁

Tudi mi imamo take probleme. Zdravnica nam je napisala dve kremici za ponoči in eno za podnevi, res je pomagalo, ko pa ga en dan nisem namazala se je spet pojavilo. Zdaj se maževa od TEA TRI kremo od JUSTA.

Pa ta kremica kaj pomaga? Kaj pa če nehaš mazat za kak dan? Menda vse te kreme blazno tanjšajo kožico na obrazu!?

New Report

Close