nasvet
To je kar dober začetek, da ti reče adijo, samo teren mora pripraviti. Najbolje bo, da se sprijazniš in mu rečeš, da lahko gre, bo najbolje za oba, akjti v razmerju, ko ti nekdo reče, da ne čuti ničesar več, je škoda trpeti, še naprej, tako trpira oba in ne samo eden.
primož
Ko sem bila jaz v zvezi s fantom, ki ni bil z vsem srcem pri stvari, sem se počutila osamljeno in zapuščeno. Groza me je bilo, ker sem pogrešala toliko stvari, pa si jih nisem mogla vzeti drugje. Bila sem zaprta v neperspektivnem razmerju. Ko sva se dokončno razšla, sem začutila olajšanje, ker sem imela spet vse možnosti odprte, da najdem fanta, ki me bo lahko čustveno zadovoljiv. Filing, ko se nekdo posveča samo tebi, je neprecenljiv.
Zveniš, kot da je ljubezen zamenjala navada, vendar je to očitno jasno le enemu od vaju.
Glede na njegove izjave – in če so te še podkrepljene z dejanji – itak veš, kaj moraš storiti. Ker kakšne posebne izbire ni. V čem je smisel vztrajanja v neperspektivni zvezi, ki bo slej ko prej postala destruktivna, ker se bo on počutil še bolj ujetega?
Lahko si vzameta nekaj časa “pavze”, da oba vsak zase premislita, kako in kaj in kaj si medsebojno pomenita, potem pa vidita, kako naprej. Morda poskus rešiti nerešljivo; vesta samo vidva.
Čeprav po besedah sodeč (ampak jaz ne morem vedeti, kaj se skriva za njimi; si povedala premalo), bi prej rekel spokaj & move on.
Srečno!