Najdi forum

Pozdravljeni!
Imam težavo, pri kateri si sama trenutno zelo težko pomagam.
Stara sem 26 let,zelo sem se zaljubila v fanta, prav tako on v mene s katerim sva malo v sorodu.
Moj oče in njegov oče sta bratranca. Fant nima najlepše preteklosti,za seboj ima kar nekaj kaznjivih dejan,prekrškov. Obljublja mi vse, da bi zame storil, kar si želim.
Prosim za kakšen nasvet, vaše mnenje o tem.

Pozdravljena!

Torej praviš, da si zaljubljena v fanta, neke vrste sorodstvo, veš to niti ni tako narobe, saj je kar odaljen sorodnik, ampak mene bolj skrbi tisto drugo kar si napisala, kakšen je. Praviš, da je to del njegove preteklosti. Če je to res preteklost, nimaš kaj preveč za skrbeti, ljudje se lahko spremenimo, ampak potem je to sprejemljivo samo v primeru, da to ni več SEDANJOST!!!!!!

Pusti to, kar bi on nardil za tebe, besede, besede besede, naj res kaj nardi za tebe.Dejstva so pomembna. Za to pa je potreben čas, torej vzami si čas, preiskusi ga,ampak samo ne daj prehitro svojga srca, ker ti bo žal tako kot mnogim, če ni ta pravi zate!!!!

Pač on naj govori kaj želi. Važna so dejanja. Toliko moških je lepo govorilo potem pa so ravno njihova usta govorila najgrše besede. pač večkrat ga preiskusii, nastavi mu kakšen trik, medtem pa ti lepo uživaj z njim! Rada ga še vedno lahko imaš, če si bo to zaslužil!

Lp

Samo to bom rekla………ne nasedaj na obljube!!! Dost si stara…….

takšna zveza je pravno dopustna, vsaj glede poroke. Glede otrok bi se pa morda morala posvetovati z genetikom (če in ko bi prišlo do tega). drugače pa menim, da ti ni treba nikamor hiteti s tem fantom. spoznavaj ga počasi. tudi on naj ti počasi dokazuje, da mu je za prekrške in kazniva dejanja žal. Seveda pa mora za vsa dejanja odgovarjati. ko bi popravil škodo in ko bi ti dokazal, da je boljši človek in da se v kaj podobnega namenoma ne bo več spuščal, šele potem bi mu morala dati priložnost za resno življenje v dvoje. Ne gledati skozi očala zaljubljenosti. Ostani realno na tleh in objektivno oceni kakšen človek je in kakšen misliš da bo v prihodnosti, ne si lagat in zakrivat oči. moje mnenje.

Vidva bi imela še mogoče! zdrave potomce, vajini otroci pa težko! Sicer gre pa meni na bruhanje, če pomislim, da bi se tako bližnji žlahtnik ogreval zame 🙁 Pa še delikventno naravnan! Se bom vzdržala ostalega komentarja!

Draga Eli!

Pustite času čas, kakorkoli oguljeno se to že sliši. Čas bo pokazal, kaj se bo razvilo med vama in ali je možno še kaj več od trenutne zaljubljenosti.
Glede sorodstvenih vezi in razmerij med vama se pozanimajta pri ustreznih strokovnjakih (zdravnikih, pravnikih…).
Kar se pa tiče fantove preteklosti, pa sami najbolje veste, če jo je res pustil za sabo in če jo boste vi lahko sprejeli. Fant nikdar ne bo mogel izbrisati stvari iz preteklosti, vendar to ne pomeni, da se ne more v prihodnje spremeniti in bolj pošteno živeti. Ljudje se spreminjamo, dozorevamo, sprejemamo nove odločitve, osebnostno rastemo.
Spoznavajta se, izmenjujta mnenja, stališča, ugotavljajata življenjske cilje… Morda bosta spoznala, da sta ustvarjena drug za drugega. Ali pa tudi ne…

Srečno!

Suzana Gliha Škufca, univ.dipl.soc.del. Materinski dom Škofljica-Zavod Pelikan Karitas, tel.: 01/366-77-21 http://pelikan.karitas.si/materinski/index.php

Jaz ne bi verjela njegovim obljubam, sicer pa naj dejanja pokažejo svoje. Boš zelo hitro videla, kam pes taco moli…

New Report

Close