Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja napotki za učenje rolanja

napotki za učenje rolanja

Pozdravljeni!

Hčerka stara 4 leta je za RD dobila rolarje. Glede nato, da imate sigurno izkušnje se obračam na vas in vas prosim za posredovanje kakšnega koristnega napotka, kako začeti z rolanjem. Sama ne rolam, včesih sem drsala.

Ko sva poskušala sem opazila, da če jo držim zadaj in jo malo porivam, ji ritko preveč nazaj vleče. kakšen nasvet, kako ravnotežje premaknit naprej oziroma kako jo držat, da se ne bi navadila, da jo zmeraj nekdo zadaj “čaka”. Kakšen je začetniški prijem. Ali naj ji dan roke in sama hodim vzvratno in jo vlečem?

Hvala za vaše izkušnje

Za začetek pejte na travo, da bo dobila občutek za ravnotežje in rolerje kot take. Med hojo in “tekom” po travi, morda na zemlji in drobnimi kamenčki ji bo šlo vedno bolje. Naj ti ne bo rolerjev bolj škoda kot kolen. Ko bo osvojila premik iz noge na nogo bo lažje. Osnovni korak naj vadi na travi. Dobila bo tudi občutek za ravnotežje. Ne pozabite na ščitnike!

RO

svetujem ti mogoče začetni tečaj 10 urni je ponavadi, če si iz lj.
malo poglej na spletno stran od lucxy sporta iz tivolija.

lp

nika12, a si se morda zatipkala, jaz ne najdem nič pod tem imenom…

kaj pa tole

http://www.menserola.com/index.php?stran=noviceo

http://www.luckyluka.si/stran/?D=17

Punce hvala za koristne napotke

vse kar so i svetovali zgoraj, pa poglej če si pri rolerjih dobila navodila, za učenje. mi smo jih dobili zraven. je pa v tej knjižici vse od vzdrežavanja naprej.

New Report

Close