Nakup pomivalnega stroja

Ker nam je zdajšnji pomivalni stroj Candy odpovedal -izlitje vode me zanima sledeče gledali smo Beko WDA96143H gledamo,da bi imel inventer motor ter A ++ smo pa v skrbeh,da se mu ne da odstraniti zgornjega pokrova,ker zdajšnji je bil brez pokrova in je šel normalno pod pult .
Ali ima Beko to možnost ,da se mu odstrani zgornji pokrov? kako ste zadovoljni z Beko aparati nagibamo pa se tudi na Bosch,Candy ker ta Beko modela ima funkcijo pare in ohlajevanja,da na koncu ni potrebno čakati,da se posoda ohladi.

Katerega priporočate oz.je Beko ok aparat.

candy obvoz….sicer eni majo vgrajen gorenjev powerdriv einvertni motor, ampak je izdelava tko boga da bog pomagaj

boschi so okej samo težava pri nas je ker jih je zel omalo made in germany oz so po večji iz poljske itd. in so v primerjavi z nemškimi bratci malce manj kakovostni, ampak imajo isto, včasih še celo višjo ceno. Bosch se splača gledat tuja tržišča (bosch. de, bosch.it itd) ker je tam modelov znanto več, cene pa na momente tudi bolj ugodne (saturn.de, mediaworld.it, mediamarkt.de/at itd…)

sm šel gledat omenjeni tip pomivalca, pa mi vrže ven da je to pralno sušilni stroj…. daj preveri oznako, oz nalimaj link do pomivalca da vidimo kaj in kako glede zgornje plošče

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

Se opravičujem tale model Beko DFN28320W prostostoječi ali pa vgradni Beko DIN29331 ta dva modela sta mi zanimiva.

Jaz sem svojega Boscha made in Germany kupila v nemški spletni trgovini psi24.com. Skupaj z dostavo je bil skoraj pol ceneje kot v Sloveniji.

vgradni ima min višimo 82 cm, samosotjni pa 85, s tem da vgradni nima plošče, samostojni jo pa ima. Sm zihr da se pri samostojnem da odstrant, saj drugače ne bo šel pod pult (govorimo o klasičnih dimenzijah kuhinj, ne eksotiki).

mimgrede 82/85 cm so standardne dimenzije aparatov, tu nekje je bil tud tvoj candy

PS pri vgradnem bopš rabu/rabla čelno fronto..jo že imaš?

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

New Report

Close