Najdi forum

najlonske štumfe

Hi!

Izredno me rajca, če punca nosi najlonke (samostoječe, žabe al pa tiste za pripet). Ker pa jih moja punca ne mara nosit, me zanima, ali jih nosite druge punce? Kakšne? Koliko pogosto? Se takšne počutite seksi? Punce, iskreno vas prosim za odgovore – ne vem, ali je le moja punca tako “zadrta”:(?

Pa še vprašanje za tipe? Ali vas rajcajo punce v najlonkah? Kako za vas poskrbijo vaše boljše polovice na tem področju? Hvala za obširne odgovore!

Otožni Timi

Ha, počakaj, da pride pomlad, pa sonček, poj pa hop minica in to nosimo z veseljem, vsaj jaz :-)) Zdaj pa take debele žabure, ker je premraz :-(((

Klavdija, in s kakim rajcaš tipa? Mene punca pač tako noče:(?

Timi

nova
Uredništvo priporoča

Najlonke so zakon! Samo ne kakršne koli..

LP, miki

Tudi jaz nosim žabe, vendar samo pozimi ali pa če oblečem kiklco.
LP.

Zgleda, Timy, da je puncam neugodno o tem govort! Tud js mam podobne probleme kot ti! Mogoče pa najdeva kako pogumnico…

Ajd

& kakšne nosiš? kako pogosto? Rajca to tipa?

Punce, je res to za vas taka tabu tema? Kaj pa tipi?

Tote zimske so zakon ce so črne, poletne pa obvezno svetle, črne so mimo 🙂

LP, miki

Mene tud ful rajcajo; zanima pa tud mene, kake najraj punce nosjo?

Boma mogla do jutri pocakat zgleda, zdaj so sle vse v Emporiuma nakupovat da bi nama ustregle:))))))

LP, miki

Ni kaj, zanimivo! Čeprav punca, si nisem mislila, da frajerje tok rajcajo najlonke! Pa me je tale topic in odgovori fantov čist nasprotno prepriču! Zgleda, da jih bom morala začet tud sama nost, da bodo tipi še bolj divji:)!

Imam pa dvoje vprašanj:

Za tipe: napišite zgodbico, kako vas je vaša bejbika orto zrajcala z najlonkam – oblubm, da bom najbolj vročo zgodbo v živo odigrala – pred svojim tipom :)!

Za punce: ker nimam kakšnih posebnih izkušenj z najlonkami, me zanima, kake priporočate, za katere se vam zdi, da najbolj “palijo” pri tipih ipd?

Thanks

Hana, yours 4ever

Poleg najlolonk, ki naj bi bile samostoječe spada tudi sexy spodnje perilo. Kakšno čipkasto v črni barvi (moderček push up, tange seveda čipkaste, pas za najlonke, le če te nimajo elastiko). Najlonke morajo biti pa mrežaste. Mislim,da te najbolj palijo. Poleg vsega pa še pravo vzdušje, če ga še ni, potem ga sigurno narediš s tem. Najboljše, da je to presenečenje za dragega.

Lp, MAČKA

& kje nabavljaš najlonke? Katero znamko priporočaš?

Thanks, Hana

Mislim, da mojga fanta najlonke nč dost ne zrajcajo. Vsaj ne kaže takšnih znakov, komentira pa tudi ne.
Kaj poleg teh najlonk pa vam še pride do živega?
LP. mala

….Npr. ko vidim, da se punca topi pod mojimi dotiki in poljubi :))))

jaz osebno nosim samostoječe (tiste, ki se prilimajo na kožo) pomladi in poleti (razen, ko je že tako vroče, da sončim noge…). Drugač pa najlonke pod krilom v teh hladnejših obdobjih…pod hlačami jih pa ne maram, mam raje sam nogavičke).
Upam, da sem ti kaj pomagala s tem.

berlinmeister…že nekaj časa vas takole vse skupaj berem in ti moram iskreno povedat da mi je tvoj občutek za erotiko najbliže…z redkimi izjemami seveda.

Mene ful rajca zabrito žensko spolovilo, čipkasto&prozorno perilo, in seveda zraven kakšne seksi najlonske štumfe (po možnosti samostoječe), vse v isti barvi! Ubija me to!

Mene pa štumfe tok zlo rajcajo!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close