Naslovnica Forum Življenjski slog Zdravo življenje Hujšanje nagubana koža

nagubana koža

stara sem 20 let. noromalne postave. vendar me nekaj zelo mori. in to je koža na nogah še posebej na stegnih. je nekako nagubana in prav nič čvrsta. ko se prepognem se kar naguba. to ni celulit. še bolj se mi guba tam kjer imam strije. kaj naj storim da bom imela bolj čvrsto kožo. pijem veliko vode in telovadim. mogoče bi morala kakšno drugo telovadbo? obstaja kakšna domača reč? kakšna krema? nekatere mi niso pomagale. prosim vaz za nasvete saj me to zelo mori in moti.

Pozdravljena nagubana… če ti lahko dam nasvet…zdej ne vem kako zelo je nagubana koža.
Meni osebno se je koža po celem telesu zelo popravila odkar pijem 2-3litra vode na dan in telovadim.Seveda me koža vedno ne dohaja zato je tudi pri meni na določenih delih stegen in hrbta mal nagubana ko se prepognem…ampak glede na tvoja leta mislm da če boš veliko pila se zna popravit.Pa da ne bom delala reklame sama sem več kot zadovoljna z Eucerinovim oljem proti strijam.Jaz jih imam zelo malo vendar se mažem iz preventive sploh ko hujšam, da je koža bol fleksibilna.
Meni zelo odgovarja…pa tud cena je zanemarljiva mislim da 13eur,glede na to da imaš flaško kar nekaj časa.

jaz pa se mažem vsak dan z mandljevim oljem pa nič. ok. mogoče so se strije malo skrile koža pa ima majhne gube ki so zelo opazne. kaj pa kakšna krema?

Strij ki jih že imaš ne bo nobena krema odpravla, lahko pa z redno uporabo preprečiš novonastale.Sploh če si podvržena temu se pazi v nosečnosti.

Jaz sem zacela ze v nosecnosti uporabljati kremo, ki naj bi pomagala pri raztezanju koze v nosecnosti in jo uporabljam tudi sedaj, ze vec kot 4 leta po porodu. Strij nisem dobila nobenih, tudi koza mi ne visi. To je prednost nas, ki smo malo bolj krepke. Seveda se mi zdi da je dobro mazati trebuh ko hujsas, ravno tako kot v casu nosecnosti ko trebuscek raste.

Mogoce se kremo dobi tudi v Sloveniji:

Mustela
Maternite 9 mois