Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Pravo in zavarovanja Zavarovanja nagrada ob rojstvu

nagrada ob rojstvu

Če danes sklenim življensko zavarovanje z nagrado ob rojstvu otroka, predvideni datum poroka pa je čez 2 meseca…..ali mi ta nagrada pripada….

hvala za odgovor!

Ta nagrada vam pripada takoj ob poroki,samo zavarovanje mora biti sklenjeno devet mesecev.
Pozdrav,Bruno

************************************** B&M Zavarovalna pisarna Bruno Šneberger s.p. Kermaunerjeva 17,1000 LJ tel. 051/625-611 e-mail:[email protected]

madona, še ožent se je treba…….

hvala vseeno.

Malo sem se pošalil v prejšnjem odgovorom,pa ste me spravili v dobro voljo.To se na mojem forumu zgodi bolj poredko.
Za nagrado ob rojstvu otroke se ni potrebno poročiti.Dobi jo vsaka mamica,če ima prej sklenjeno takšno zavarovanje vsaj 9-12 mesecev,odvisno pri kateri zavarovalnici.
Lepo vas pozdravljam,pa oglasite se še kaj!
Bruno Šneberger

************************************** B&M Zavarovalna pisarna Bruno Šneberger s.p. Kermaunerjeva 17,1000 LJ tel. 051/625-611 e-mail:[email protected]

Oba z izvenzakonskim partnerjem sva že več kot 5 let življensko zavarovana pri zavarovalnici Triglav. Pred 14. dnevi sva dobila otroka, zdaj pa nama je zavarovalni agent rekel, da se nagrada ob rojstvu odšteje od tvojega končnega izplačila. Ali je to res? Ob zavarovanju je trdil drugače!

Da,na koncu zavarovalne dobe zavarovalnica Triglav odšteje nagrade.ki so bile izplačane, do nedavnega je bilo tako.
Veliko sreče,Bruno Šneberger

New Report

Close