A se je že komu kdaj zgodilo da bi se mu približala ženska, odprla plašč in razkrila vse čare svojga telesa?;) Men še ne! A majo sam moški ta čudna nagnjenja la kaj?
Hm…

Če bi se to res zgodilo, potem ne vem, če bi kateri moški zbežal stran, mislim, da bi ubogi ženski vsak rad priskočil na pomoč, ali ne? Povejte moški.

In tudi jaz še nisem zasledila primera, da bi ženske na takšen način same sebe zadovoljevale, moški ste pač takšni, seveda ne vsi, redke izjeme, hvalabogu.

Ja js bi ji zihr pomagal, sploh če bi fajn zgledla;) Sam močno dvomim da bi se kje kaka taka razkazovala..

valda bi zbežal če bi bla kaka grda pa debela pa stara

Natalija Verboten to dela, samo na mal bolj kao fini način.

ha, ha, ja, na fini način še marsikatera druga… 🙂)

Ja seveda tudi ženske to delajo.
ampak na bolj intelegenten način – kot fotomodeli ali striptizete po raznih klubih. Mi moški smo pa takšne budale, da jim za eksebicionizem še plačujemo 🙂))

Ja, to pač le kaže na to, da vi to potrebujete (in to tako krvavo, da ste pripravljeni plačevat), me pa ne (saj tudi zastonj nimamo želje gledat), povsem enostavno, kajne? 🙂)

no pa se gremo enakopravnost?! 😉))))))

Gledat ne,delat pa a ne:-)))
Lp
SP

Pridi mulo, greva nazaj na Haiti!!

dvomim, jaz bi najprej pomislil kaj je s to žensko narobe in bi poklical policijo 🙂))

lp ajs

A ti to men , fotr?!!!
Bom Mami Doc povedov.

Bi si želel kaj takega, ne? 🙂)
Veš, sej če bi se tkole razkrivali ksni hot tipčki, tud mene ne bi kej dost motilo:)) Sam na žalost so to ksni starejši “gospodje”, ki jim samo kaj prav bedno binglja med nogami:))) pa še kosmati so

Ajda,zdaj si me pa užalila!Kaj pa imaš proti nam medotom?Moja(pa po pripovedovanju še kaka) ima strašne užitke se past po mojih poraščenih prsih.
Še enkrat 🙁((((((((((
Sp
P.s.: zdaj vas samo več ali manj berem,ker povezava laufa precej počasi(pa še dražje je),na provokacijo pa le moram možnar ustrelit 🙂

Ja ajda to je pa res, tepih ljubezni je tako seksi, za znoret!!!

ah, to sem sam tko napisala;) drugač pri takih fletnih fantih (kot si seveda tudi ti) me nič ne moti, če je malce poraščen. Bolj bi me motilo, če bi se bril.
Mene tud neki ta škatla zaje*ava, bo treba lepo format C narest, ker je čist usuta. Drugač mam pa zdej adsl, tko da sem kr skoz gor.
Lepo se mej, kosmatinec! 🙂):*

o pa obstaja. Glejte film Amarcord od felinija. Volpina is the name.

vids, tocn. Itak vse zenske to delajo, sploh polet se mal okol ozres pa se vid da se prakticn prez vsega. (se ne prtozujem da ne bo kdo mislu 🙂

Maja, a lahko to malo razložiš?

New Report

Close