Najdi forum

nadomestilo za izgubljeni dohodek

A mogoče kdo ve, če nam bodo dvignili nadomestilo za izgubljeni dohodek sedaj, ko se je dvignila minimalna plača. Bilo bi pošteno in prav!!!!!!!1

Zakon o starševskem varstvu in družinskih prejemkih

84. člen (definicija in višina delnega plačila za izgubljeni dohodek)

Mesečna višina delnega plačila za izgubljeni dohodek je minimalna plača.

Pozdravljena Kitty!

Tudi mene to zanima;točno to vprašanje sem postavila na strani CSDja Šiška, vendar se je moje vprašanje že 2x čudežno umaknilo?! Ali nehote ali pa s kakšnim drugim razlogom; kdo bi vedel. Predvidevam pa, ker se tudi to nadomestilo uskljajuje glede na višino minimalne plače, da bi moralo to veljati tudi za nas! Upajmo! Kolikor bo bo bolje kot nič!

Pozdrave vsem,Tejca

Upam, čeprav veliko stvari ni poštenih in prav ((

Ko so socialne delavke pred cca 1 mes prišle k nam na ogled razmer (pred podaljšanjem), so rekle da so jih prav obvestili, da za enkrat se to nadomestilo ne zviša. Čeprav je pa res da se nadomestilo usklajuje z min plačo.

Mogoče se bo pa res kaj dvignilo, čeprav imam občutek, da se bo šele naslednjič, ko bo naslednje usklajevanje…. (usklajevanje pa je 2x letno….če se ne motim)

Naši SRČKI so pravi "borci" dajejo nam zgled, kako se boriti za življenje! Lep pozdrav, Mateja

Zakaj pa nas ne pripada regres,bolniške itak nimamo in nihče nas ne vpraša kako zmoremo vse to.Plačo imam jaz še vedno staro.Pa še nekaj,rekli so mi na CSD,da če bi bila spet noseča izgubim nadomestilo in dobim porodniško oz. izbiram lahko med tema dvema.Katastrofa.

Lord,
v podobni situaciji so tudi rejnice. Mogoče pa se bo kaj spremnilo.

Lep pozdrav in lep dan, Petra _______________________________________ Bolečina ni nič manjša, samo s časoma se naučiš živeti z njo. Cmok v nebesa, tvoja mami

New Report

Close