Načrt za razstrupljanje
Spoštovani!
Sem se hotela naročiti k vam na pregled z Bicom aparatom, pa ste do marca čisto zasedeni. Tako dolgo pa ne morem čakati, ker:
1. so se mi pred slabimi 3 meseci začeli pojavljati določeni simptomi: krči v rokah in nogah, včasih se je napeta mišica dejansko videla, mravljinčenje po rokah in nogah, špikanje/zbadanje po celem telesu, občasno otrdevanje udov, nenavadni glavoboli, občutek pekoče kože, kot da pod kožo tli žerjavica,… V zadnjem času so sicer ti simpotmi bolj ali manj izginili, se pa pojavlja to, da mi roke ali noge kar zaspijo, sploh ponoči, čeprav ne samo ponoči. In vse tole dogajanje me zelo skrbi. Ker lahko da je to napoved kakšne zelo neprijetne bolezni. Iz stališča uradne medicine mi ni nič. Aha, pa radi bi še poudarla, da pred tem nisem bila v kakšnem stresu, ker sem veliko razmišljala tudi o tej možnosti.
2. v naslednjih mesecih – po novem letu enkrat – sva z možem načrtovala otroka
Po vsem kar sem prebrala, bi LAHKO bila ena izmed možnosti za vzrok teh simpotomov zastrupljenost z živim srebrom. Poudarjam lahko, ker tega kar tako seveda ne morem vedeti. Imam pa močne razloge za to, ker je živo srebro prišlo v moje telo ne samo preko amalgamskih zalivk, ki jih imam še nekaj, ampak v otroštvu in mladostništvu tudi preko drugih posrednih in neposrednih virov.
Torej, bi se rada preden ponovno zanosim in da se izognem novim napadom teh simpotmov razstrupla. In vas prosim za napotke, kaj vse lahko storim, da bo razstrupljanje uspešno in v pravem tempu. Ne bi rada izzvala poslabšanja teh simptomov.
Do sedaj sem našla številne načine za razstruplanje:
– vaš tristopenjski program
– glino za uživanje
– magnetno glino za kopanje
– čiščenje jeter
– infrardečo savno
– refleksnoconsko masažo stopal
– seveda tudi odstranitev amalgamskih zalivk. Sem se že naročila v začetku oktobra in konec novembra – a je to preveč skupaj?
– …
Pričela sem že z uživanjem Klorela alg prejšnji teden. Kaj bi mi vi od zgoraj naštetega še priporočili in v kakšnih intervalih? A lahko izvedem čiščenje jeter brez skrbi?
Res najlepša hvala za odgovor!
Če ne želite, da se bodo simtpomi poslabšali med razstrupljanjem, potem je pomembno, da vemo, kaj povzroča simptome. In iz tega sledi tudi nasvet, kako razstrupljati. Brez pregleda in testov je težko svetovati na forumu, še posebej v vašem primeru.
Glede na vaše simtome (živčevje) bi lahko bil vzrok amalgam iz zalivk. Če pri svojih pacientih nisem siguren, pošljejo urin v laboratorij v Lichtenstein in tam izmerijo količino živega srebra ( po njegovi mobilizaciji, seveda). Predpostavimo, da to pri vas drži in da ste obremenjeni z živim srebrom. Potem bi vam priporočal jemanje alg klorela (seveda gojene v laboratoriju, da so čiste in najboljše v prahu, ker hitreje delujejo – vam pa se mudi), potem odstranitev zalivk, potem jemanje alg in čez nekaj mesecev čemaža in koriandra. Šele, ko se boste očistili, lahko zanosite (to bo po najmanj 6 mesecih od odstranitve zalivk), prej pa ne. Še bolj pomembno pa je, da prej izginejo vaši simptomi, drugače vaša diagnoza ni bila pravilna.
Ostalih ukrepov vam ne morem priporočati, ker ne vem, koliko ste obremenjeni in koliko ste sploh sposobni izločati (v kakšem stanju so organi za razstrupljanje – to lahko na primer ugotovimo pri BRT). Če se bodo simptomi poslabšali, morate počasneje razstrupljati.
Še to: izmerite zakisanost telesa (pH urina). če ste zakisani, je ozdravitev nemogoča, lahko pa je zakisanost sama že povzroča simptome.
LP