Naslovnica Forum Zdravje Splošno Družinska medicina Na spolovilu…

Na spolovilu…

Spoštovani!

1. Star sem 20 let in imam že kak mesec na spolovilu srbečico in rahlo otrdel ta del kože ki prekriva spodnji del penisa. Na zunaj ni vidnih sprememb.

2. Od zadnjićni odprtini imam od vedno bradavico (črno) katero občasno med brisanjem rahlo ranim-obstaja kakšna nevarnost?

3. Že par tednov imam na levi in desni strani ustnic bele mehurčke-kaj so to?

prosim za pomoč

hvala in lep pozdrav

Boris

Spoštovani!

kak mesec na spolovilu srbečico in rahlo otrdel ta del kože ki prekriva spodnji del penisa – MOGOČE BI BILO KAKŠNO VNETJE – TEŽKO REČEM. POSKUSITE NAMAZATI S KORTIKOSTEROIDNIM MAZILOM, KAR NAJ BI STANJE IZBOLJŠALO V NEKAJ DNEH

imam od vedno bradavico (črno) katero občasno med brisanjem rahlo ranim-obstaja kakšna nevarnost – PREDSTAVLJAM SI, DA KLJUB VSEMU MISLITE NA HEMEROID, SAJ MATERINEGA ZNAMENJA NE MORETE TAKO ZLAHKA RANITI. ČE DOMNEVAM PRAV, POTEM NI NOBNEE NEVARNOSTI. SKRBITE ZA USTREZNO PREBAVO Z DOSTI VLAKNIN IN TEKOČINE.

Že par tednov imam na levi in desni strani ustnic bele mehurčke-kaj so to – DOMNEVAM, DA IMATE HERPES. MAŽITE Z VAZELINOM, ALI PA I PRISKRBITE ANTIVIRUSNO MAZILO, KI ZA KAK DAN SKRAJŠA ZDRAVLJENJE. VAZELIN ZA USNTICE UPORABLJAJTE TUDI, KO NE BOSTE IMELI MEHURČKOV. DOBITE GA V VSAKI TRGOVINI V OBLIKI “ŠMINKE”.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

Pregovor: "Eno jabolko na dan podi zdravnika stran."

New Report

Close