Najdi forum

Stara sem 18..
Zadnjih nekaj mesecev so se mi zacele pojavljati tezave s spominom. Pozabljam kaj mi je kdo narocil/rekel/prosil.. Veckrat kaksno stvar kam odlozim in pozabim da je tam..
Ne spomnim se kaj sem pocela recimo prejsnji teden ali kaj sem takrat jedla itd…ko poskusam o tem razmisliti se mi spomini velikokrat zamesajo..veckrat se pocutim kot bi bila moja glava cisto prazna (kot da bi me nekdo dal na reset.. Brez vseh spominov in tega). Vcasih tezko razmisljam o vsakdanjih stvareh.. Ali pa se ob kaksem preprostem vprasanju zmedem.. Velikokrat tudi kaj tezje razlozim ali razumem… Zgodi pa se tudi da pozabim o cem sem razmisljala nekaj trenutkov nazaj..
Opazam pa tudi da se mi je poslabsala casovna percepcija(nimam vec obcutka za cas.. Minute mi minejo kot ure in obratno..tudi ce bi me kdo vprasal.. Recimo.. Koliko casa nazaj si npr. Jedla..mu nebi znala odgovoriti) v moji glavi ni vec smisla za ure/minute… Vem samo da se je nekaj zgodilo recimo kaksen mesec/leto/.. nazaj.
Kaj bi lahko bil vzrok za to?

Pozdravljeni,

iz vašega opisa težko rečem, kaj to je. Lahko je stres, tesnoba, lahko je posledica kakšne telesne bolezni. Če se stanje ne bo izboljšalo, oziroma če se bo zelo slabšalo, bo treba k zdravniku na pregled, da oceni ali so potrebne dodatne preiskave.

Lep pozdrav,

Daniela Fiket, dr. med., specialistka psihiatrije - transakcijska analitičarka, svetovalka Inštitut Neocortex; Kontakt: 070/760-769 ali [email protected]; Spletna stran: http://psihoterapija-fiket.si

New Report

Close