Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Alternativa Zdravilstvo Moževa jetra in moje plombe

Moževa jetra in moje plombe

Pozdravljeni!

V mojih ustih je 15 plomb, ki niso bele barve. Ali to potem pomeni, da so vse amalgamske? Že kar ene tri leta nisem bila pri zobozdravnici, spomnim se pa da mi je takrat rekla naj si en zob ki je mrtev in “lepe” kovinske barve na notranji strani, dam zamenjat s porcelanastim. Tam mi namreč temni dlesen. Groza. (Resno razmišljam o kreditu za popravilo zob).

Moj partner ima pa preveč železa v krvi. Zakaj? Kaj bi lahko bil razlog?
Drugače pa dopoldan je sadje (ponavadi jabolka), za “kosilo” sendvič s salamo, zvečer ko pride domov se pa nabuta s hrano. Prav nažre se. Tudi alkohol mu zelo “paše”.
Sicer teče 3x na teden približno, ene 10km pribl.

Hvala za odgovor in hvala da se trudite na tem forumu, izvedela sem že ogromno, prebiram za nazaj, prebrala sem vpr. in odg. za celo leto nazaj 🙂
Pa še nadaljujem, vsak dan malo!

Lep pozdrav, Tina.

Iz opisa se vidi, da imate vašega moža zelo radi, vendar mora biti tudi on zainteresiran za spremembo svojih navad.

Zato bom odgovoril samo vam.

Vaša ideja, da bi si s pomočjo kredita popravili zobem je pohvale vredna. Predlagam vam, da si pridobite tri mnenja za sanacijo vaših zob in veliko sprašujete, kako bi se zobozdravniki lotili posameznih problemov v vaših ustih. In, ker tako pridno berete ta forum, boste oboroženi s potrebnim znanjem.

Seveda imate v vaših ustih amalgamske zalivke, ki jih je potrebno previdno odstraniti. Hkrati morate jemati alge klorela vulgaris (mi priporočamo gojene, ker so garantirano brez strupov), še posebej dva dni pred in po obisku pri zobozdravniku, ko bo odstranil plombe. Takrat vzamemo 3 x po 10 tablet na dan (to je 3 x 3 g).

Po odstranitvi pa sledi razstrupljanje s čemaževo in koriandrovo tinkturo. O tej temi bomo imeli predavanje – preberite vabilo.

Pazite še to: na kočnikih priporočam keramične inleje in ne kompozite.

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

Najlepša hvala zaodgovor!

Lp, T.

New Report

Close