moz je preprican, da imam ljubimca

Pa ga NIMAM!!!!!!!!!!!! Res ne! Še na kraj pameti mi ne pade, da bi imela kaj z moškim, ki je v glavi mojega moža dobil mesto mojega ljubimca!

V moža sem zaljubljena od prvega dne, ko sem ga spoznala. Po karakterju sva si sicer povsem različna, on je voda, jaz ogenj. Pa vendar je med nama ljubezen kakršne nisem začutila z nikomer prej. Vem, da se ljubiva v polnem pomenu besede. Čeprav pridejo tudi trenutki, ko se enostavno ne prenašava.

Vendar to ni bistvo vprašanja. Mož je prepričan, da imam ljubimca. Sumi sodelavca, ki mi je nadrejen in ki ga poznam že zelo dolgo. Poznam pa tudi njegovo ženo, otroka…in pozna ga dolgo tudi moj mož. Dejstvo je, da pred možem ničesar ne skrivam. Lahko čekira moj gsm, sms-e, mail, tudi v službo prihaja pogosto, ker dela v istem področju in pozna vse moje sodelavce, z večino so tudi zelo dobri prijatelji. Skratka ima vse možnosti, da sam ovrže svoj sum. To sem mu sama v pogovorih tudi večkrat omenila, da naj govori s človekom, če meni ne verjame ali pa naj vpraša prijatelje, kogarkoli…samo, da neha verjeti v blodnjo, ki nima nobene osnove. Pa je z vsakim poskusom samo slabše. Ne da se mu dopovedati, da me sodelavec pač kliče zaradi službenih obveznosti, tudi vse čisto poslovne sms-e si razlaga po svoje. Iz vabila na sestanek razbere ljubezensko sporočilo. Zadnjič so bili na moškem večeru, kjer je bil tudi ta sodelavec, ki ga sumi, in je prišel mož domov čisto sesut. Češ, da je ta tip čudno obnašal do njega. Skratka kr nekaj… kar se sploh ne da resno debatirat.

Ne vem, kaj lahko sploh storim, da bo videl, da se moti. Njegov sum že resno nažira najino vezo. Pa tudi jaz ne morem biti s človekom, ki “se kakor žrtvuje, da je z mano, čeprav ve, da imam ljubimca”.

Enostavno ne najdem načina, da bi ga prepričala. Naj prosim enega od prijateljev, da mu razloži, da ni ničesar? Tudi če zamenjam službo se to lahko vleče še naprej…Naj povabim sodelavca, da mu on razloži…ne bi ga rada postavljala v neprijeten položaj in po celi firmi razširila govorice, da me mož sumi, da ga varam.

Naj povem še to, da tudi sicer res nima nobene realne osnove za sum: nikoli nisem nedosegljiva, ves prosti čas preživim z otrokom, nobenih sumljivih službenih žurk, ponočevanj…vedno je mož zraven.

Hvala za pomoč.

Takole bom rekel, preveč mu popuščaš, vse mu želiš dokazati vse mu želiš ustreči.
problem je v tem, da si on želi, da bi imela ljubimca. Torej ga imej. Ne govorim zares, ampak igraj to vlogo, ampak to tako, da mu rečeš: Dragi odhajam, najina ves se je ohladila, ker si tako ljubosumen in si domišljaš, da ga imam. Če je kro kriv, da si ga bom izbrala si to ti. In ker sem zvest človek, ti tega ne morem narediti, ko sva še skupaj in poročena, zato odhajam, kajti vedno pa mislim ostati zvesta sama sebi.

Kot drugo, pa mu pokaži svoj mail, kar sem pa gori na pisal, pa sem resno mislil.
Včasih ljudje potrebujejo resnico, na najbolj krut način, da se zavedo kaj so imeli.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

pokaži mu tole oz. tvoje pismo!!! ….da bo videl, da ti je s svojo ljubosumnostjo začel najedati zdravje…

good luck

Zaja

http://www.unikatnazaja.blog.siol.net/

Zgleda, da ima tvoj mož resne težave sam s seboj. In ker si mu žena in ga imaš iskreno rada, mu poskusi pomagat. Pogovarjaj se z njim in mu vsak dan znova povej, da ga imaš rada in ti še na misel ne pride, da bi ga varala. Bodi potrpežljiva, stoj mu ob strani in poskušaj ohranit vajino ljubezen in vajin zakon. Če ne bo šlo drugače, poiščita strokovno pomoč, vse poskušajta, da prideta ven iz te krize, saj prave ljubezni ne srečaš na vsakem vogalu. Mogoče, jo sploh nikoli več. Veliko sreče in uspeha pri reševanju težav!

Pravzaprav sem mislil napisati isto kot Zaja… Ja, naredi to.
Najlažje je nekoga za nekaj obtožiti, najteže je nedolžnemu oprati krivdo s sebe. Pri njemu je to fikcija, že bolezensko stanje, predlagaj mu skupen posvet pri strokovnjku.

Spoštovana,

sicer ne vemo, kje je vzrok ljubosumja. Lahko je bil on prej prevaran. Lahko so bila tvoja dejanja taka, da je sedaj skeptičen, čeprav ti misliš, da si naredila vse prav.

Tudi pri meni je bilo tako. Vedel sem, da je bila moja žena večkrat tajno z moškimi na večerji in z nekaterimi se je celo poljubljala na usta. Od takrat sem imel probleme. Ona je trdila, da sem bil bolestno ljubosumen. Ko pa sva bila pri terpevtki ji je ona jasno povedla, da je moja ljubosumnost upravičena.

Če imaš moža zares rada, ga ljubi in mu z dejanji pokaži, da ga imaš res rada in to iz dneva v dan. Pa vprašaj ga, kaj bi želel, da storiš, da ne bo več dvomil v tebe. Morda bo potreboval nekaj časa da se bo spremenil a se bo. In če te ima res rad, bo odšel tudi k terapevtu. V tem obdobju pa mu ne laži in bodi iskrena.

Sicer pa odkrito, če je ljubosumen, pomeni, da mu res nekaj pomeniš.

Pa še primer: moja kolegica je zelo otožna, ker v možu ni več ljubosumnosti. In prav zadnjič mi je rekla, da sploh ne ve, če možu še kaj pomeni. Prišlo je do tega, da se je namerno objemala z drugim moškim, mož pa nič. Totalno je znorela…

Želim vama še veliko sreče in pristne ljubezni v dvoje…

LPE

Pojdita k zakonskemu svetovalcu … Pa ne obremenjuj se preveč z dokazovanjem!

ZDRAVO.MISLIM DA JE TA MOŽ PODOBEN OZIROMA PODONO GLEDA NA ZAKON IN ŽIVLJENJE NA ,SPLOHKOT NAŠmoderator PRIMOŽ.V TEJ TEMI ŽENSKO SPODBUJA IN JI POMAGA ITI NA SLAB TIR,V TEMI

No, ko je moj bivši takole norel, se je izkazalo, da je bil pravzaprav on tisti, ki ga je “sračkal okoli”. Ves teater okoli tega je bila pravzaprav njegova slaba vest.
Sicer pa, kako že pravijo: “Svinja svinjsko misli”. Bo že nekaj na tem.

Lp

Resničnost imaš tu pred sabo in ta je, da z nenehnim dokazovanjem ne moreš prav nič narediti. To pa zato ali ker se koleščki v njegovi glavi vrtijo v drugo smer, kot bi ti želela – bolj mu dokazuješ, več droge rabe; ali pa kot pravi JaninaM, da je pravzaprav on tisti, ki ima ljubico in svojo slabo vest projicira vate.

Malo pazi nase – ker se ne boš razvijala v pravo smer, tako kot se vajin odnos ne, ker boš zapustila vse prijatelje, samo da bi mu dokazala, da se moti.

Ful se trudiš za vajin odnos, kaj pa on? Samo spodkopava ga. Sranje pa tak dec!

Ne vem kako lahko dopustiš, da te mož tako ponižuje, s tem ko ti podtika in pripisuje zmožnost za takšna dejanja. Jaz sem bila samo enkrat po krivem obdolžena, sicer ene banalnosti (stikanja po mobitelu), pa nisem mogla verjet, da je možno, da sem videti tako nezaupanja vredno in pritlehno….seveda je bil dovolj en pogovor in konec težav.

No, nedvomno tvoj mož ni mentalno zdrav, ker ti podtika takšne stvari.
Jaz bi rekla, ali zdravljenje (psihiater-zakonski svetovalec) ali takojšen, nepreklicen konec. Tako kot z alkoholikom, lepše in učinkoviteje ne gre.
Saj pa tako ne moreš in ne smeš živeti niti sekunde več!

Drži se in poročaj kako sta uredila.
Lep dan.

Zivjo!
Ce lahko dodam. Tudi meni moj moz je bil ljubosumen, govoril celo, da zadnji sin ni njegov……In na koncu se je izkazalo, da je on ves cas varal. S tem mi je samo metal pesek v oci, da sem se obremenjevala z njim in ga tolazila…..Samo moja izkusnja, ni pa receno, da je pri vama tako….

Snoopy

Ne vem kako zdržiš. Očitno ga res ljubiš, ker jaz bi na tvojem mestu že zdavnaj zgubila živce in ga poslala nekam.
Ne vem, mogoče je res najboljše, da si poiščeta strokovno pomoč, ker z dokazovanjem ne boš ničesar rešila. Bolj kot se boš trudila, več bo želel… Nima smisla. Poiščita si pomoč oz. on naj si poišče pomoč, ker ima resne težave.

New Report

Close