Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Limfom in levkemija moje težave…

moje težave…

Odpiram kar pod novim naslovom…
Pravkar sem od svojega zdravnika izvedela, da moji izvidi krvi kažejo na nekakšno bakterijsko okužbo in bom dobila antibiotike?!?
Zelo se mu je mudilo in kaj več nisem izvedela.
Upam, da bodo antibiotiki res pomagali, ker so se včeraj stvari še malo bolj zakomplicirale. Mislim namreč, da sem noseča. Za test bo treba počakat še par dni, ampak znaki… No, to bi bila seveda zame osebna katastrofa, dva plusa oz. 2 minusa hkrati. No, evo, pa se spet sekiram na zalogo :-).
Bom v naslednjih dneh poskusila z nasvetom in se ščipala in si pošiljala nasmehe in se poskusila imeti neizmerno rada. Mogoče pa bo bezgavka res čudežno izginila in se bom čez čas smejala svojim strahovom…

Lep dan!

Samo pogumna bodi in se imej neizmerno rada. Narava je lepa in mi smo del nje.

Mitka, mislim, da antibiotik ne bo bistveno škodil eventuelni nosečnosti. Sicer pa ne bi bilo slabo, da bi s eobrnila še na dr. Pušenjaka na forum Ginekologija in porodništvo. Če se ne motim, je že večkrat pisal, da antibiotiki niso tako škodljivi za plod….

Drži se in razčiščuj dalje glede tvojega zdravja, da boš čim prej pomirjena!

Kristina Modic Ne-Hodgkinov limfom 2004/2005 http://monoblog.over.net/kristina/ http://krstina_modic.tuditi.delo.si/

Zdravo!

Danes grem spet do zdravnika. Saj ne vem, res sem že sitna sama sebi, predvsem pa sem živčna. Tako zelo, da bom srečna, če pridem v enem kosu domov :-).

Ne vem, najbrž ni normalno, če imaš skoraj tri tedne povečano nebolečo bezgavko, ki se fino premetava pod kožo, kajne? Po 3 dneh jemanja antibiotikov (pa saj ne vem, zakaj jih jemljem, ker se sploh nisem počutila bolno), ni nobene spremembe. Pravzaprav se mi dozdeva, da mi raste še ena bezgavka. Ali mi lahko kdo pojasni tole v zvezi z bezgavkami? Limfom verjetno ni edina bolezen ali stanje, ko se bezgavke povečajo, ali pač? No, poleg raznoraznih virusnih ali bakterijskih vnetij žrela…

Poskusila bom izvedeti, kaj v moji krvni sliki je kazalo v smeri bakterijske okužbe – v vaših postih sem brala, da povečana sedimentacija pravzaprav lahko pomeni prav limfom in da je nevarno, ker zdravniki tako radi predpisujejo antibiotike in zavlačujejo… In poskusila ga bom prepričati, da dobim napotnice na nadaljnje preiskave, preden se mi popolnoma zmeša.

In hvala vsem, ki tole berete in napišete kaj spodbudnega. Naj se vam 100x povrne!

Če imaš res zelo povečano bezgavko in če je antibiotik ni niti malo zmanjšal… celo se je pojavila še ena, mislim, da je DOLŽNOST zdravnika, da te pošlje na punkcijo bezgavke. Če tega ne bo želel, nmudoma zamenjaj zdravnika. Ne želim te strašiti, vendar to kar pišeš, je lahko tudi limfom.

Pojdi do konca in ne izgubljaj časa… že zaradi tvoje psihe!

Jaz sem s tabo in držim pesti, da je res le vnetje in da bo vse OK in javi, prosim, kako si opravila!

Drži se!

Kristina Modic Ne-Hodgkinov limfom 2004/2005 http://monoblog.over.net/kristina/ http://krstina_modic.tuditi.delo.si/

Kristina, hvala.

Ja, moja psiha je na nuli oz. že malo v minusu. Dopovedujem si, da ni nujno najhujše, ampak strah… No, saj vemo, kako je z njim.
Včeraj sem bila pri zdravniku. Razložil mi je izvide krvi. Nekoliko povišani levkociti, tudi pri diferencialni krvni sliki je povišano nekaj, kar naj bi kazalo v smer bakterijske okužbe, ampak sem v raztresenosti pozabila, kaj natančno… Je to dobro zame? Sedimentacija ni povišana, hemoglobin je OK… Zdravnik je še vedno mnenja, da ni nič hujšega in jaz bi mu zares rada verjela, ampak razume moj strah, zato sva načelno dogovorjena, da grem v petek ponovno na odvzem krvi in če tudi z bezgavko ne bo šlo na bolje, grem prihodnji teden k ORL. Samo ne vem, če bom preživela do naslednjega tedna :-).
Ne vem, tudi če je z mano vse OK in po nepotrebnem paničarim in delam zdraho na vašem forumu… No, večno vam bom hvaležna za prijaznost…

Oj,

super, da imaš dobre izvide krvi. :)) To je že nekaj vredno. PRavijo, da jwe pri malignem obolenju povišana tudi sedimentacija in CRP in znižan hemoglobin. Ti pa imaš vse te 3 vrednosti OK, kar je dober znak. 🙂 Počakaj še ta teden, potem pa ukrepaj – pojdi na ORL.

Glede na izvide krvi, po moje, res ni panike. V predprejšnjem postu si me “prestrašila” s tistima bezgavkama, ampak zda, po zadnjih info sodeč, bo po moje (ampak to je samo po moje – nisem dohtar, heheh) vse ok.

Drži se!

Kristina Modic Ne-Hodgkinov limfom 2004/2005 http://monoblog.over.net/kristina/ http://krstina_modic.tuditi.delo.si/

Ja, saj strašim vse okrog sebe, tako da me je že same sebe strah :-).

Ne, sem se zdaj odločila, da naredim vsemu skupaj res konec. Ne bom čakala en teden, k ORL grem kar danes. Sem že zmenjena za napotnico, upam le, da me bo vzel kar tako. Sicer pa računam, da se me bodo usmilili, ko bodo videli, kako sem na koncu z živci…

In hvala za vzpodbudne besede glede moje krvi. Po mojem bom zdaj lažje dočakala pregled popoldan :-).

Lep dan!

Khm, vse tako kaže, da sem pravzaprav samo en velik hipohonder :-). Moja ogromna bezgavka je čisto mičkega bezgavkica, popolnoma nenevarna in vse je bp…
Kaj naj rečem?!? Sram me je, priznam, sem pa tudi neizmerno vesela! Upam, da bom zdaj lažje dihala. Saj za to je šlo…

Lep vikend!

Juhej, juhej, juhej, juhej! :))))))))) Uffff, to bo Miklavž! :))))

Kristina Modic Ne-Hodgkinov limfom 2004/2005 http://monoblog.over.net/kristina/ http://krstina_modic.tuditi.delo.si/

New Report

Close