Skupaj sva dobro leto in pol oba v svojih 20 letih. Danes se je enkrat zgodilo ko sva bila v trgovini pa je ona neki izbirala jaz pa sem sel par metrov naprej pogledat nekaj drugega in sem vsake tolko pogledal ljudi na drugi strani in kaksno zanimivo rec. Ko sva zapustila trgovino mi je ocitala da sem nonstop pogledoval v smeri ene zenske. Res sem jo opazil ampak se nisem zmenil za njo. Drugic je bilo ko sva bila na pokopaliscu in ko sva zalila roze je se morala nest nazaj kanglo za zalivanje jaz sem si pa se hotel tam umiti roke ker sem imel potne. Ko sva hodila proti vodi mi je rekla da lahko grem kar proti avtu ampak jaz sem si hotel umiti roke. Ko sva bila zlo blizu je ena zenska zacela tankat vodo in ker se mi ni dalo cakat da jo natanka sem rekel svoji punci da grem proti avtu. Punca si je to situacijo ocitno razlagala cisto drugace in je rekla da sem buljil proti njej in da sem sel proti avtu da nebi bla ljubosumna na njo. Vedno ko pogledam kaksno punco mi ocita zakaj sem jo gledal. Jaz vem da nisem v nobeno buljil ampak sem jo mogoce pogledal za sekundo kot vsako drugo osebo mimo katere greva recimo po mestu ali v trgovini. Ni mi jasno zakaj vse poveze s tem gledanjem in da so mi punce okol naju vsec pa da jih zato gledam. Danes mi je vse to zbilo dno in sem malo povzdignil glas nad dno in ji povedal da je sploh nisem gledalampak sem jo POgledal. Danes sem dobil obcutek da se mi res dogaja krivica in dakarkoli bom nardil vedno bo narobe. Ali je moja punca bolezenjsko ljubosumna ali kako si objektivno to razlagate? kaj storiti v mojem primeru predn se mi zmesa ker ji nikakor ne morem dopovedat da ni tako kot si ona predstavlja?

Temu se ne reče bolezensko.samo ljubosumna.je. To je to. če tega ne bo mogla prenesti in spremeniti, potem morata iti vsak svojo pot.
Poberi stvari in odidi, boš videl reakcijo, potem pa ji razloži zakaj.
To je ponavljajoči se vzorec glavi, zaradi lastnega strahu, ki postane tako močen, da je za nas resničen. potrebuje terapevta.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Ojoj ojoj, teci kolikor ti dajo noge. Spremenila se ne bo, gotovo si lahko priznaš, da ne poznaš nikogar podobnega, ki bi se. Misliš, da bi to zmogel celo življenje? Glede na to, da si že zaropotal, sigurno ne. Torej? Čimdlje stran.

Punca te pač ne želi slišati, ker ima svoje strahove v glavi in karkoli ji boš rekel ne bo zadovoljna. Ona je prepričana v svoj prav.

Jaz bi na tvojem mestu naredila pavzo vsaj mesec dva da te bo mogoče ona sama začela slišati kaj ji govoriš. Mogoče te bo, poskusi. Če jo imaš rad lahko probaš. In se res med tem časom ne vidita ne slišita ampak naj punca in sam ti razmislita o vajini vezi. In vsaj reakcijo boš videl mogoče se bo pa zamislila.

Samo, a ne bo potem se v vecji stiski, ker bo potem se zapuscena in mogoce se bolj ljubosumna? Ce sta sveza, je mozno, da bo minilo v mesecu ali dveh samo od sebe. Na zacetku, ko ti nekdo sveze zleze pod kozo so lahko obcutki precej zanimivi in se zna v parih mesecih to umiriti. Je pa ze prav, da ji poves, da imas obcutek, da se ti dogaja krivica.

Kako pa to pove? Je razburjena ali pa mogoce jezna? Ce pove mirno in v sebi ni razburjena je velika moznost, da dolgorocno ne bo vecje drame.

Joj, to je pa ENAKO kot je bila moja žena. A da ni slučajno to moja bivša 😉)) Skratka; OČITA TI, ker ona to dela, kasneje se je moja še skurbala z vsemi … tako da predlagam da jo pustiš, predno boš fajn jokal in trpel…

No job-no money, no money-no women, no women-no problem!

punca bo ostala ljubosumna…kle ni pomoči. tud moj bivši je bil…in me na koncu ON prevaral….sm misna da ga bo razhod kej skuliral. pol leta sva bla narazn…ne-namenoma sva potem ponovo začela, …upala sm, da bo kaj manj ljubosumen…da bo vdel da ga imam res rada, ker sem mu dala ponovno možnot….pa je blo še slabše. no go….se ne spremni človek

Aja, pozabil sem rečt da sm tut jaz mel kratka obdobja ljubosumja oz. posesivnosti, kar sem kasneje odpravu, ker je tut punco ful motlo. Jaz sm se spremenil mislim da s tem, da sem pridobil na samozavesti. Hvala vsem za odgovore. Stran od nje resnično nebi rad šel, saj mi v vsakem primeru pomeni zelo vlko. Bi pa še stisno eno prigodo oz. iskanje odgovora tule not. Enega večera sva bla skupaj na enem chatu in sva se pač pogovarjala z drugimi in se smejala. Medtem sem šel na wc in na čik. Ko pridem nazaj mi reče da je enmu dala svojo številko in da jo bo vsak čas poklico (moje misli: Kaj zavraga, le zakaj je dala svojo številko popolnemu neznancu po petih minutah pogovora…Medtem sem se spomnil, da sem sam potreboval bistveno več časa, da sem dobil njeno številko). No in jo pokliče se neki pogovarjata (nespomnem se več kaj, kar se pa spomnem pa je to, da mi ni blo všeč). Tisti na drugi strani je mislil, da sem jaz njen brat, čeprav mu je rekla, da sem fant – no ni relevantno. Očitno je blo, da je tisti nekaj hotel od nje v smislu, da bi se dobila. Kaj se je pri tem dogajalo v moji glavi neznam povedat, ampak mislim, da je blo moje ljubosumje upravičeno. Po koncu pogovora mi je rekla, da itak ni mel lepega glasa (moje misli: KAJ??? Si si želela da bi mel lepega al kaj???). Uglavnem to kar sm dal iz sebe v naslednje pol ure ni blo niti približno tako kot je blo v moji glavi (beri: blo je manj “kruto”, pač sem vse spravil pod vodo in si mislu, da pač to nič ne pomeni, sej je z mano ne s kom drugim). Zaradi tega sem predlagal, da nebi šla več na chat in je delovalo nekaj časa…Enkrat sem jo pa zalotil da je bla spet na chatu (se je pogovarjala v skupnem okencu, kar mi je vseeno blo bolše, kot če bi se zasebno s kom).
Zanimalo bi me zakaj je tipu praktično pred mano dala številko in se pol pred mano pogovarjala z njim?? S popolnim neznancem?? Ko si v glavi zavrtim kaj bi blo če bi jaz nardil kaj takega…Huh…Blo bi hujše in mi nebi oprostila še par tednov (spremenila bi odnos do mene in bla hladna).

Bi pa še nekaj pripomnil, kar se tiče seksa oz. neseksa oz. samozadovoljevanja. Upam da bo kdo našel kako povezavo z vsem tem. Torej punca je še nedolžna, jaz pa tudi. Na začetku zveze sva se skupaj samozadovoljevala kar pogosto (beri parkrat na teden). Blo je zanimivo vznemirljivo. Če ji mogoče kdaj pa kdaj ni blo mi je normalno povedala in sem razumel. Samozadovoljevanja je bilo vedno manj, kaj šele seksa. Že nekaj časa je tako, da ko ji rečem, da bi se rad samozadovoljeval z njo me skoraj vedno zavrne, pač da ji ni. Drugače sem to omenjal to kar pogosto, saj se mi je zdel velik problem in me je zelo motil. Zadnje čase, ko jo vprašam ali ko se hočem pogovorit o tem postane nasršena in agresivna, češ da sem že tečen s tem in da ji pač ni. Mam občutek, da me odriva in da se me ne želi. Drugače se s tem zelo obremenjujem in mam nek negativn občutek in reakcije kar se tiče seksa in pogovoru o seksu. (če recimo omeni kaj o seksu si mislim kaj me dražiš neki pa omenjaš seks, ko pa veš da neboš nikol oz. še zelo dolgo ne z mano- to so moje misli in upam da so daleč od resnice, čeprav dvomim da so). Včasih se celo zalotim pri razmišljanju: kako dolgo bo še tako… aha okol 40 let, ne sej ni panike. Sarkastično seveda. Postajam depresiven ali kaj podobnega?

Moti me, da ni niti samozadovoljevanja, bognedaj seksa (beri v najboljšem primeru 1x/14 dni + na začetku mi je še pustila, da sem ji pomagu prit do orgazma s prsti (med samozadovoljevanjem je po tej metodi z mojimi prsti mela kar intenzivn orgazem(sem čutil krčenje njenih mišic) in nevem kaj bi lahko nardil narobe oz. zakaj ji več ne paše), sedaj pa tega več noče in se raje sama spravi do konca.

Nevem ali se preveč obremenjujem s tem ali ne. Uglavnem me ta zadeva zelo žre in tut vpliva name na drugih življenskih področjih.
Mislite da je kakšna povezava s tem vzorcem in ostalimi, ki sem jih opisal v prejšnjih postih?
Kakšna bi bila vaša objektivna sklepanja, če potegnete vse te fenomene skupaj?

PS. Se opravičujem za dvojni post, ampak forum ne omogoča urejanja postov.

Otročje.

Uživajta skupaj, dokler laufa.

Razlog, zakaj ji ni do seksa in ostalih intimnosti, je meni dost logičen. Glede na to, da je ljubosumna, pomeni, da ti ne zaupa in če ti ne zaupa, se ne mores sprostit, na nek način čuti zamero do tebe. Težava pri tem pa je lahko toliko večja, če tebe krivi za njene občutke ljubosumnosti. Mogoče si želi le več razumevanje s tvoje strani, ko ti o tem pripoveduje. Ne vem, kako se ti odzivaš na njene ljubosumne “izpade”. Če se odzivaš z jezo, si lahko to razlaga povsem narobe in sicer tako, da ima očitno prav, če te je uspela pri tem razjezit, namesto, da bi te skrbelo za njene občutke. Vprašanje je tud, kolk si ti sam iskren do sebe (in nje) pri tem, ko si ogleduješ druge in podobno. To so zapletene stvari, dokler ne bosta oba iskrena sama pri sebi in drug z drugim, bo odnos šel samo navzdol. Z njim pa seveda tudi spolnost.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ona je ljubosumna (po mojem mnenju) zato, ker tudi sama to počne (gleda za drugimi).

Mogoče pa ji daš premalo pozornosti in išče pozornost na tak način oz. ti to želi povedat na tak način, ker morda drugače ne zna.

Mogoče še vedno nisi napisal vseh podrobnosti, a?
Jaz sem tudi ljubosumna kot tvoja punca, ampak za tem stoji nek razlog, saj je fant na začetku zveze še imel nekaj z drugimi. Skušam to odpravit, a gre zelo težko, saj, ko je enkrat zaupanje na tem področju podrto, da je težko spet zgraditi.

Mi je nenavadno, da v letu in pol še nista bila intimna (razen, če gre za verske razloge). Drugače se pa strinjam z Markom, da punca blokira intimnost, ker ti ne zaupa. Lahko obstaja tudi drugi razlog: drug tip!

New Report

Close